leveren snel en goed

fantastische service

snel en heel goed

Prima service bestelling wordt afgeleverd op bestelpunt, je krijgt een mailtje en ophalen maar.

Prima service je bestelling wordt afgeleverd op bestelpunt daarna krijg je een mailtje en ophalen maar.

Prettige ervaring, snelle service.

Zoals een consument behandeld wil worden bij online winkelen.

Zeer snelle levering

in 1 keer de goede spullen...

Wasdroger kapot, aandrijfriem geknapt, smiddags riem besteld, dag erna geleverd. prima

Uitstekend!

Onderdelen snel kunnen vinden, snel kunnen bestellen en zeer snel geleverd!

we hebben goed advies en uitleg gekregen.

goede service en uitleg zeer aanbevelings waardig.

Duidelijke site, snelle levering

Op de site kun je snel vinden wat je zoekt. Bestellen gaat eenvoudig en de betaling is snel geregeld. Levering binnen 1 dag. Prima geregeld.

Exact juiste onderdeel, snel en kosteloos ophalen bij een winkel in de buurt

Exact juiste onderdeel, snel en kosteloos ophalen bij een winkel in de buurt

Zeer snel levering

's avonds besteld volgende dag in huis. En goed verpakt.

Goed element super snel binnen

Heb een oudere pelgrim oven ,had op jullie site van iemand gelezen dat een ander type element ook paste(alleen een boutje en moertje nodig2x)werkt perfect de oven top,dankzij Hassan top

Netjes en snel

Je word netjes geholpen wanneer je nie exact weet welk onderdeel je nodig hebt en wanneer voorradig is het ook binnen 1 dag in huis.

snel en het juiste onderdeel. Perfect

Goed en snel geleverd.

Onvoldoende.

Bij een artikel zoals een breukband had ik graag een instructie verwacht ! geen beschrijving hoe of wat ? dus Eén woord slordig..

Snel, makkelijk, top service en levering

Zondagmiddag onderdeel voor magnetron besteld maandagmiddag geleverd. Snelle service en levering hier kunnen andere bedrijven nog wat van leren.

Snel

Het was even zoeken naar extra onderdelen voor onze IKEA oven, maar toen ik een aanvraag indiende voor het desbetreffende onderdeel, kreeg ik binnen het uur een offerte! Super! Bestellen ging ook snel, leveren iets minder snel, maar omdat het artikel de halve wereld over moest, viel ook dat ontzettend mee. Top!

Eenvoudig te bestellen. Goede snelle levering. Prima!

Het is gemakkelijk het juiste onderdeel te selecteren om te bestellen. Bestelprocedure is soepel, onderdeel is goed en snel geleverd.

Ongelofelijk snel geleverd en kwalitatief precies zoals beloofd .

Zondags besteld en de dag daarop al in huis , en beantwoorde qua maat en kwaliteit precies als werd aangegeven op de website. Dikke chapeau voor deze mensen van dit bedrijf !

Goede en snelle levering

Heldere webshop, duidelijke foto’s.

Snelle en correcte levering!

Duidelijk overzicht van verkrijgbare onderdelen, vlot op te zoeken.

zeer vlot en zonder hapering

Voor een zeer groot aanbad van diensten en goederen kreeg ik de indruk dat alles vlot verliep. Blijkbaar goed nagedacht over klantvriendelijkheid; Een pluim verdienen jullie wel!

Top snell over het weekend verstuurt!

Snelle levering en het juiste artikel dus in no time gerepareerd

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over Onderdelen.nl

Heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Zo kun je jouw huishoudelijke apparaten nieuw leven inblazen; van je stofzuiger, wasmachine en droger tot je koelkast, oven, kookplaat, magnetron en afzuigkap. Met een assortiment van ruim 10 miljoen producten is de kans groot dat ook het juiste onderdeel voor jouw apparaat verkrijgbaar is. Repareren is de oplossing.