duidelijk internetpagina goede levering

goede internetpagina. betatling gaat goed .Onderdelen makkelijk te vinden. Enige minpunt was eigenlijk dat er op de pagine levertijd 1 week staat en dat het onderdeel een dag na bestellen al binnen was.

Prima product snelle levering

Hebben altijd goede onderdelen en wordt snel geleverd. Middels mail wordt je goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Makkelijk bestellen en het onderdeel wat ik nodig had is heel goed beschreven en in beeld gebracht.

Misschien raar maar had nog niet van Europarts gehoord. In eerste instantie dacht ik aan auto onderdelen. Ben via een link in een forum op uw site gekomen. Zocht naar een mogelijke oplossing van het defect aan m'n wasmachine en was al een andere aan het zoeken. Maar na het vervangen van het slot werkt hij weer. Google is de grootste zoekmachine. Denk dat daar nog wat te winnen is.

Vlotte levering,zeer tevreden

Onderdeel snel geleverd en past perfect

Snelle levering, goede communicatie over voortgang aflevering. Wél betere info over formaten zoals bijvoorbeeld bij o-ringen. Heb de gok moeten maken bij bijstelling maar bleek toch te klein. Gewoon diameter en dikte vermelden!!

Ok

Ok

Goed verpakt en snel geleverd.

Goede site, snelle levering.

Fijn om het artikel ergens af te kunnen halen.

Snel en zonder problemen.

zeer tevreden over dit bedrijf

wat onderdelen nodig voor mijn wasdroger fijne site erg makkelijk om de juiste onderdelen te vinden

Bestelling gedaan, snel bevestiging en volgende bezorgdag binnen. Klasse incl. duidelijke info. Volgende keer weer!!

top

correcte snelle levering van het goede onderdeel

top

heel snel reactie op mail, en ook binnen 2 dagen al mijn bestelling binnen!

prima service

Bestelling op tijd afgeleverd

Uitstekende service. Houden zo!

Duidelijke website, vlotte communicatie en levering zoals het hoort.

Zondag besteld, maandag geleverd.

Juiste onderdelen vers en snel geleverd.

Onderdelen waren netjes beschermend verpakt, en kwamen over alsof ze net uit de fabriek kwamen.

goede service en snelle levering

het was niet helemaal duidelijk welke onderdelen ik nodig had. Na een telefoontje met een medewerkster van Europart wist ik precies welke onderdelen ik nodig had. Zij wist mij te vertellen welk (type)nummer ik moest ingeven bij het zoeken, en ik kreeg een keurige lijst van de onderdelen van mijn vaatwasser. Ik heb de onderdelen op zondagochtend besteld en op maandag middag had ik ze al gemonteerd. Zeer snelle levering, ik ben zeer tevreden.

Goede service en snel geleverd

Goede service en snel geleverd

Snelle levering..... Dus top......

Snel en correct geleverd.

Het juiste artikel snel geleverd tegen een concurrerende prijs.

prima product en sneller levering

Voor de eerste keer met dit bedrijf zaken gedaan. Zeer goed bevallen. Het product was leverbaar en de volgende dag hadden wij het goed verpakt al in huis.

Snelle respons, afhandeling en bezorging van het product

Bij bestelling wordt gelijk gereageerd en juiste onderdeel zo snel mogelijk bezorcht.

Zeer snelle levering, product voldoet goed

S'avonds besteld, de volgende ochtend werd het afgeleverd. Goed product. Site is duidelijk.

SUPERDELUXE

Onderdelen zijn makkelijk te vinden, te bestellen en te betalen. Ultrasnelle levering (gisteren besteld-vandaag geleverd) Scherpe prijs voor merkonderdelen.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE