Klantvriendelijk

Een prima bedrijf , verwerkt de bestelling snel en correct. Doet wat het beloofd . Ik zal het zeker aanbevelen , een voorbeeld voor veel bedrijven. Ga zo door.

Probleemloos

Vlot en zonder problemen.

vlot

vlotte bestelling en levering

Super, het juiste onderdeel geleverd op de afgesproken tijd

Zeer consistent, zeer tevreden

Precies zo dat het hoort

Ben vaste klant en meestal is het goed geregeld!

kwaliteits product, communicatie belabberd

communicatie rond afleveren kan beter vooral met de winkel waar het artikel afgehaald kan worden. De winkelier neemt de telefoon niet op omdat het te druk is in de winkel, mededeling via een bandje. Even getest, niemand in de winkel; telefoon wordt niet opgenomen, twee maal gedaan met hetzelfde resultaat. Rare toestand in die winkel, allerlei rare kreten rond de Corona uitbraak met affiches op de winkelruit geplakt. Je zal maar bij die man een artikel komen halen en je oma of opa is net via de IC op een heel nare manier aan het eind gekomen....

Redelijk

Geen aardlipje op de verwarmingselement pelgrim oven op de originele zit er wel een op en de element die kocht was origineel volgens europart

Retesnel geleverd

Sneller leveren kan volgens mij niet. 'S avonds besteld en de volgende ochtend al in huis.TOP

Alles zeer duidelijk op de site Snelle verzending en helemaal perfect in orde Ik maak snel weer een bestelling!

Bakje voor de afwasmachine

Makkelijk en duidelijk Had het zo gevonden en was in 1 dag geleverd

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit

Wij zijn zeer te vrede. Makkelijk product gevonden op de site, prima prijs en kosteloos geleverd in een winkel in buurt.

Top snel en goed

Mijn artikel is aan de hand van het serie nummer gezocht en gevonden kreeg binnen een dag reactie en offerte. Hierna zoals gewoon snel geleverd

Zie aanhef.

Goede prijs, kwaliteit verhouding

Goed geholpen

Fijn dat jullie er zijn en het kinderslot voor onze IKEA oven konden leveren. Levertijd was wel iets van 10 dagen en de kosten vond ik best hoog, in verhouding met de prijs van de oven nieuw. Verder goed geholpen door jullie. Zou misschien wel fijn zijn als je telefonisch een product besteld, daar direct een bevestiging van krijgt. Nu kreeg ik pas de bevestiging toen het product bij jullie binnen was, wat enkele dagen later was. Nu had ik zelf geen bewijs en ook niet bevestigd dat mijn emailadres en andere gegevens goed genoteerd waren.

Super snelle levering

Snelle levering en goede prijs-kwaliteitsverhouding

Duidelijk en goed

Overzichtelijk, kort, bondig, duidelijk, goede prijs

Gewoon TOP!

In het weekend gaat de wasmachine defect... Op zondag wasmachine geopend en koolborstels versleten. Zondag voor 17.30u besteld en maandag om 13u had ik de onderdelen al. Dat noem ik nu service!

Snelle en correcte levering

Goede ervaring en ik zal zeker weer gebruik van maken. Helaas bleek het geleverde onderdeel niet het juiste te zijn (kan Europart weinig aan doen).

Super snelle levering

eenvoudig terug vinden van juiste onderdeel en zeer snelle levering en vlotte betalings mogelijkheid

Zeer snelle en correcte levering.

Zondag besteld, maandag al in huis. Keurig verpakt.

Helemaal goed

Zocht vrieskastlade. Met behulp van uw klantenservice in een mum van tijd gevonden, besteld en thuis ontvangen

Zeer vlugge en goeie service

Ik was verbaasd , gezien mijn bestelling op zaterdagavond laat dat ik het vervangstuk maandag al in de bus had. Past perfect. Super!

super

eenvoudig het rooster voor mijn magnetron gevonden, verzending was supersnel.

Snelle en efficiënte service. Gemakkelijk te manoeuvreren op de website voor mijn bestelling en ik werd op de hoogte gehouden van mijn bestelling.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE