jammer

In eerste instantie was ik blij verrast dat het onderdeel bij Europat nog leverbaar was, afhandeling en snelle levering was zeer goed, verpakking was overdreven groot het onderdeel had gemakkelijk in een kleine watteerde envelop verstuurd kunnen worden ( minder kosten voor de koper) toen ik het onderdeel uitgepakt had, ontbraken er onderdelen, het leek erop dat het plastic zakje al geopend was en de ontbrekende onderdelen (veer en bevestigingspen) eruit waren gehaald. Jammer, ik heb het wel op kunnen lossen. Ondanks het gemis zal ik als ik weer onderdelen nodig heb weer bij Europad gaan shoppen.

vlotte levering, veel service

Moest een deur voor een oude koelkast hebben. Europart kon m leveren, voor een redelijke prijs en binnen een paar dagen.

makkelijk bestellen, snelle levering wasmachine onderdeel.

Net na 22:00 besteld maar de volgende dag gewoon bezorgd.

TOP! Snelle bezorging.

Teleurstellend

Ik had een polstasje besteld maar kreeg een te grote maat. Gedoe want ik moet het nog terugsturen en afwachten of ik nu een tasje met de goede afmetingen krijg.

De bestelling en levering was top! de bestelde goederen waren beschadigd

Terwijl de bestelling via de site en de levering de volgende dag reeds! vlekkeloos verliep was ik zeer blij, tot bij het uitpakken ik vast stelde dat de deurschaal die ik bestelde beschadigd was, de bevestiging was gebarsten. Ik betwijfel sterk dat dit het resultaat was van de verzending daar dit zeer goed ingepakt was en geen beschadiging aan de verpakking op te merken viel.

Artikel snel gevonden en snel geleverd.

Website is duidelijk en artikelen zijn simpel te vinden.

Snelle en correcte levering

De bestelling arriveerde zelf binnen de beloofde termijn van 6 werkdagen. Met 3 dagen alles in huis!

Snelle levering, prima product

Snel geleverd, redelijke prijs

Snel geleverd. Prettige website.

Goede omschrijving van de producten op de website. Gebruiksvriendelijk. Snel geleverd.

vlot geleverd

Snel geleverd en goed verpakt, een duidelijke site.

Snelle levering, netjes verpakt, bestelling naar wens. Ik ben weer blij met mijn oude netjes opgelapte koelkast!

Snel

Goede kwaliteit en snel verzonden

Alles prima in orde.

Snelle service en vriendelijkheid vd medewerker in de winkel in Almere.

Na bestelling de volgende dag binnen. Vind alleen de verzendkosten van 4,99 te veel aangezien het gewoon een brievenbus pakketje is. maar verder prima.

Super levering!

Snelle levering, keurige verpakking en prima prijzen van de onderdelen

Perfekt

Vlotte, verzorgde en goedkope bediening niettegenstaande de coronatijd

Vandaag besteld volgende dag binnen!

Prima service originele onderdeel !

vervangingsonderdeel voor hogedrukreiniger besteld. Supersnel geleverd en werkt perfect na inbouw. Goede communicatie (e-mail) over de status van de order en de verzending.

Goede site met complete info

Door de juiste info van Europart kon ik mijn wasmachine de schokbrekers vervangen.

Levering volgens opgegeven levertijd. Makkelijke website.

schandalig slechte kwaliteit

Alles is binnen de week stuk gegaan. Het is echt rampzalig, verschrikkelijk. Ik ben echt zeer teleurgesteld.

Zeer goede en snelle service!

Ik ging de magnetron schoonmaken maar glazen plateau was niet te redden! Nouja het zag er niet uit! te veel werk ff Google en zag EUROPART met de oplossing een nieuw draaiplateau en laag rekje en nu bijna nieuwe magnetron dankzij de goede en snelle service van EUROPART Chapeau!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE