Product past niet

Stekkers komen niet overeen met de orginele. Thermostaat draad niet terug te krijgen in zijn oude gang.

Super snelle service en duidelijke website

Fijn dat je op de website zo goed kan vinden of betreffende onderdelen daadwerkelijk geschikt zijn voor je apparaat. Daarnaast is de service echt heel snel, zelfs op 5 mei

Prima ervaring

Site is duidelijk en werkt makkelijk. Wordt per mail op de hoogte gehouden van de voortgang. Afhalen in de winkel ook goed verlopen

Corect en snelle levering

Duidelijke site, bijna alles is leverbaar

Prima, geweldig.

Dat ik bij jullie nog een groentela kon kopen voor mijn meer dan 17 jaar oude Zanker koelkast. Geweldig !

Schuurvoet voor black en dekker machine besteld.keurig geleverd kan weer aan de slag met oude machine .

Duidelijke website, nette prijzen, snelle levering. Wat wil je nog meer.

Onderdeel was goed te vinden op de website en snel geleverd.

Ik had een klepje nodig voor het schap in de koelkast. Deze was goed te vinden met het typenummer. Wel vind ik de prijs aan de hoge kant voor een stukje plastic.

Goede onderdelen die snel geleverd werden tegen een prima prijs. Binnen 24 uur na bestellen was het ontvangen!

Snelle levering, top

De wasdroger bleef storing geven dat het filter vol zat. Na wat opmerkingen op internet te hebben bekeken en testen was de conclusie dat de temperatuursensor defect kon zijn. Op zoek gegaan en kwam zo bij Europart terecht. Deze op Vrijdagavond besteld, de volgende middag had ik hem al in huis. Gelijk de sensor vervangen, droger aangezet en hij werkt weer als vanouds. Top voor de snelle levering.

Alles klopt gewoon

Een nieuwe pomp voor m'n wasmachine gekocht. Gezocht op product nummer en kreeg de juiste keuzes pompen tezien , aangezien de machine al aardig op leeftijd is de goedkoopste gekocht. Deze is iets anders dan de originele maar past er perfect op.

Prima,

Goede, snelle service

Snelle reactie via e-mail op een vraag en snelle levering van de onderdelen.

Mijn voorkeur shop voor huishoudelijke reparaties

Nadat de trommel van de wasdroger niet meer draaide maar eens op onderzoek uitgegaan naar de oorzaak. Uiteindelijk bleek de aansturingsunit van de motor stuk te zijn. Europart had deze op voorraad voor een redelijke prijs. Zodoende werkt de droger na een paar dagen weer als tevoren. Ook bij andere reparaties hebben ze me niet teleurgesteld. De onderdelen waren steeds na 1 of 2 werkdagen af te halen.

Prima Service en verwacht product, kan niet beter

Was op zoek naar een overplateau en kon deze via Europart bestellen. Ondanks de Corona situatie toch de volgende dag aan de deur gekregen wat ik niet verwacht had. Product uiteraard volgens verwachting. Europart is voor mij een aanrader qua producten maar zeker ook de internet bestelling. Betrouwbaar / Snel / Goede Service

snelle levering en onderdelen goed vindbaar

Onderdeel snel gevonden op de website, snelle afhandeling en zeer snelle levering! Aanbeveling!

Het is toch wel fijn om voor je problemen een oplossing te vinden.

Supersnelle levering

Doen wat ze beloven

Onderdelen voor twee keukenmachines besteld. Vlotter binnen dan in eerste instantie aangegeven. Het enige punt wat ik kan bedenken is dat op de site stond dat de mijne niet compatibel waren, terwijl dit gelukkig wel het geval is.

Snelle levering, goed verpakt. Zeer tevreden.

Geweldige service

Snelle levering en nadat er helaas een beschadiging op zat, kreeg ik direct een nieuw exemplaar toegestuurd. Super snelle en fijne service.

Europart voldeed helemaal aan de verwachtingen

Voor het eerst een wasautomaat gerepareerd met een onderdeel van europart en met een filmpje op you tube. Ging simpeler dan ik dacht en het werkt!

Prima service, artikel is geleverd zoals beloofd

Prima service, artikel is geleverd zoals beloofd

Had 2 onderdelen voor de leuke keukenrobot gekocht. Alles prima geregeld en ontvangen.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE