Goed!

Levering en product prima. Kleine kanttekening is wel de levering maar liefst 7 weken, i.p.v. de afgesproken 4 weken, heeft geduurd.

Besteld en 2 dagen later alles al geleverd. Kei fijn zo snel!!

Duidelijk, snel en correct

Duidelijke website waar je goed kunt zoeken wat je nodig hebt. Zeer snelle levering en...het juiste product. Top!!!

Supersnelle levering en onderdeel was zoals verwacht.

Goed en snel geleverd. Wel vond ik de verzendkosten te hoog omdat dit door de brievenbus kon. Dat kan dus nog verbeterd worden. Rest was top.

goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

geweldige service

Zeer attent en snel gereageerd op een artikel dat ik zelf niet kon vinden op uw website. Direct bericht gehad en heel snel geleverd. Ben zeer tevreden.

Geweldige winkel

Alles ging goed dus weet niks op te schrijven

Wederom supersnelle levering

Betrouwbaar en snel.

Goede universele micaplaat voor de magnetron.

Originele micaplaat erg duur, daarom universele micaplaat gekocht. Makkelijk met een hobbymesje langs een metalen liniaal te snijden. Gaatjes geboord met kolomboormachine en klaar om te monteren. Twee plaatjes uitgesneden. Veel goedkoper dan 2 originele plaatjes kopen. De magnetron werkt weer goed zonder vonken. In mijn geval hoefde ik alleen de schroefjes met een inbus verwijderen, plaatjes weghalen en de nieuwe monteren. De magnetron kon gewoon op de plek blijven staan.

GEWELDIG

Om 21.55 uur de bestelling betaald en de volgende dag om 11.40 uur geleverd. Kortom super!!!

Levering volgens verwachting

Keurig binnen de beloofde termijn geleverd.

Overzichtelijk en snel

Hadden precies het benodigde onderdeel. Eenvoudig te bestellen en een dag eerder in huis dan verwacht!

Europart doet wat het belooft !

Ongelooflijk snelle en correcte uitvoering van onze bestelling.

Prima geregeld alles volgens afspraak.

Goede prijs/kwaliteit

Na mijn bestelling kreeg ik netjes een mailtje dat het niet op voorraad was en dat wanneer ik het elders wel eerder kon ontvangen ze het geld terug zouden storten. Heb ik niet gedaan, gewoon ff geduld en netjes verpakt ontvangen.

Netjes verzorgd. Telefonisch goede informatie gekregen. Verzending goed verzorgd.

Snelle, correcte afhandeling !

Snelle, correcte afhandeling van de bestelling !

Snel en goed

Op zondag een bestelling gedaan in volle corona crisis. Maandag geleverd. Nog niet meegemaakt bij andere leveranciers

Perfecte service

Glasplaat besteld voor magnetron. Deze kwam kapot aan (transportschade). Dezelfde dag nog reactie dat een nieuwe werd opgestuurd, zonder gedoe. En deze heb ik inmiddels ontvangen. Dit noem ik nou perfecte service, bedankt!

Snelle levering en kwaliteit materiaal

Snel en goed en professioneel! Originele onderdelen en goeie kwaliteit alternatieven. Top !

Eenvoudig te bestellen, snel thuis bezorgd

Ik had een onderdeel nodig voor mijn koelkast. Deze was snel gevonden en het bestelproces verliep erg eenvoudig. Het artikel was snel verzonden en erg goed verpakt.

Bestelling zeer vlot en netjes afgeleverd

Ruime keuze Makkelijk te bestellen

Alles goed

Snel geregeld en snel geleverd. Fijn!

Snel geleverd.

Positief

Supersnelle levering

Zeer snelle levering ,besteld op zondag 3 mei en geleverd op Maandag 4 mei . Onderdeel past perfect .

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE