Snelle levering en product werkt goed

Perfecte service

Via internet opzoek gegaan naar de vervanging van onze vriezerklep van Siemens en bij Europart uitgekomen. Via de website kon ik niet de benodigde artikelen vinden, twijfelde ik of ik de juiste had. Vervolgens 2 foto’s gestuurd en navraag gedaan, binnen een paar uur een reactie en een link met de benodigde artikelen (direct in het winkelwagentje). Ideaal, top service en ook nog eens deugdelijk bezorgd! Zeker een aanrader

Product voor het repareren van de stofzuiger laten afleveren in de winkel. Onderdeel is direct leverbaar en in de winkel zonder verzendkosten af te halen. Enkel de naam is nodig om af te halen, geen mail bevestiging nodig.

Snelle levering ook naar Belgie. Uitstekend

Snelle levering. Duidelijke website.

Vandaag besteld, morgen in huis. Zelfs in Corona tijd is dit gelukt.

Top en snelle levering.

Echt top mensen. Motor vaatwasser gekocht, snel geleverd. Mijn vaatwasser draait terug. Pluim voor jullie in coronatijd! Aan alle medewerker een dikke mercie!

Had het anders verwacht

bestelling op de site was prima geregeld, kreeg ook netjes een melding dar er een onderdeel niet op voorraad was,maar tevens een leverdatum erbij, echter bleek deze verwachting niet uit te komen, kreeg wel weer netjes de vermelding dat de producten waren verzonden, echter bij Romito in Nijmegen blijft het stil telefonisch al info nagetrokken de man kon nog niets vinden is inmiddels 4 dagen verder nog meen mail ontvangen dat de goederen klaar liggen. Ter info artikelen 17 april besteld, 29 april bericht gekregen dat artikelen verzonden waren naar Romito Nijmegen.

prima service!

goede en snelle service!

prima en vlot

Juiste onderdeel vlot en netjes thuis ontvangen.

Gewoon goed geregeld

Breed assortiment, niet te duur en vlot geleverd.

Prima snelle levering

Artikel was snel binnen en voldoet aan de eisen. Zou een volgende keer weer hier bestellen.

Goede kwaliteit en service

Besteld en binnen 4 dagen was t binnen

Perfecte onderdelen in record tijd

Snel geleverd en niets op aan te merken. Top!

Snel, onderdelen makkelijk te vinden

Zeer snelle levering, website makkelijk te gebruiken

zoeken, vinden, kopen en installeren, en hopelijk lang van het resultaat genieten

probleemloos een set onderdelen vervangen

Snel en uitstekend

Product snel gevonden, besteld en de volgende dag in huis. De vaatwasser draaide s, avonds alweer! Uitstekend!

perfect en heel professionneel

goed artikel.

Uitstekend!

Niks op aan te merken, alles liep naar wens qua tijd, correct, netjes verzorgd, met dank!

Snel geleverd en goed product!

Op de site kun je makkelijk vinden wat je nodig hebt, werkt prettig en het bestelde bedieningspaneel voor de afzuigkap werd snel geleverd.

Helemaal goed!

Ik was op zoek naar een losse diffuser, ik heb zelf uitgezocht of het onderdeel bij mijn föhn paste, dat lukte goed dankzij alle informatie die erbij stond. Ook had ik nog een kabeltje voor mijn telefoon nodig, die was ook op voorraad. Woensdag besteld en het was donderdag in huis! Had niet erg geweest als het langer had geduurd, maar dat was wel fijn! Heel handig dat jullie onderdelen verkopen, ik ben niet zo handig maar mijn vriend wel. Zo kun je zelf iets vervangen en hoef je het niet te laten repareren (wat vaak te duur is in verhouding tot het apparaat) of weg te gooien.

Wat ik wilde hebben, klopte precies met hetgene ze leverden.

Binnen 24 uur. Jazeker het was er..

Snelle en goede levering

Correct en op tijd

Vandaag bestelt morgen thuis ook voor belgie

Mijn bestelling verliep zonder problemen en erg vlot.

Zeer snel binnen

Product voldeed zoals omschreven en het was heel snel binnen!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE