Gewoon goed.

Al verschillende bestellingen geplaatst, altijd de juiste materialen netjes op tijd. Proficiat aan jullie goed georganiseerd team.

Duidelijk website met inzicht in origineel en alternatief.

Snelle en correcte levering, alles zonder poespas! Top!

Snel gevonden en geleverd

Snel het product gevonden en geleverd

Goed snel en duidelijk

Duidelijke pagina veel onderdelen. Bezorging via afspraak en fijne communicatie daarover

vlotte levering

op zoek naar een set veren voor een vaatwasser deur. vlot gevonden en nog extra controle of de bewuste delen wel op mijn vaatwasser past.

Prima service!

Snelle en goede service! Klantvriendelijke website.

Onderdeel snel gevonden op site, daarna snel geleverd.

Op de site is snel het betreffende apparaat te vinden en met het kontrole nummer op mijn apparaat wist ik meteen dat ik het juiste onderdeel bestelde. De volgende dag geleverd, snel, makkelijk en efficiënt.

top mijn wasmachiene werkt terug zoals het moet bedankt .

het was voor mij de eerste keer dat ik online een onderdeel bestelde sta er van versteld dat het zo vlug allemaal kan nogmaals bedankt voor de snelle service

Tevreden klant 👌

-Zeer snelle levering -goedkoper dan sommige andere webwinkels . -klantendienst beantwoord zelfde dag nog 👌

Handige webshop. Ik had hetgeen ik nodig had snel gevonden. Daarnaast snelle en goede service.

Geweldig!

Makkelijk zoeken, snel geleverd

Wasmachine als nieuw

Wieltjes voor bovenkorf van mijn Etna vaatwasser besteld. Weer als nieuw

snelle service goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering, echter een beetje jammer dat de winkel in de Mare Alkmaar er een beetje rare ideeën er op na houd met betrekking tot de posters op zijn winkelruit ivm met de huidige crises.

Snel en correct geleverd

Originele reserve-onderdelen zijn nu eenmaal duur, dat is bij Europart niet anders. Maar: het bestellen en betalen ging super makkelijk en het onderdeel werd conform afspraak snel en correct geleverd.

Prima product, goed geprijsd

Een wasmachine-rekje via Europart besteld en snel kunnen afhalen bij de vestiging in Nijmegen. Niks mis mee!

Snelle en correcte service, een immens assortiment !

de plek waar je via een goede interne zoekmachine allerlei noodzakelijke onderdelen snel en correct (!) kan terugvinden, met een snelle levering. Een aanrader !

Heerlijk dat dit bestaat

Frontpaneel van diepvrieslade was al een tijdje kapot. Heel irritant. Tot ik ontdekte dat dit paneeltje los verkrijgbaar was. Heel goed, duurzaam, goed voor mijn portemonnee. Voor €15,- kan ik weer jaren met mijn diepvriezer vooruit

service van Europart is prima

Het zoeken op de site naar het juiste onderdeel kostte me even wat moeite. Dat ligt waarschijnlijk aan mij want ik doe dat niet vaak. Het was mij wat onduidelijk welk nummer van het onderdeel op de site correspondeert met de artikelnummer van de koelkast. Aangezien een van deze nummers geheel overeen kwam en de lade optisch lijkt op het kapotte onderdeel heb ik het besteld en het past als gegoten.

Perfect, leveren zoals website aangeeft. Top, bedankt

zonder probleem = OK

Vlugge levering , goed verpakt . TOP

Duidelijke uitleg bij producten/onderdelen. Gemakkelijk te bestellen. Uitstekende communicatie. Het enige puntje is dat er maar 1 afhaalpunt (Oisterwijk) in de buurt is.

Prima geweldig

Goede keus zeer goed assortiment en levering prima communicatie prima

Duidelijke site..snelle levering

Het onderdeel wat ik nodig had was goed op te zoeken en snel besteld. Donderdag S avonds besteld, zaterdag in huis (ondanks Corona)

Stipte en correcte levering

Stipte en correcte levering

Hele snelle/goede service!

Wasmachine onderdeel besteld en de volgende dag zoals beloofd netjes al in huis!! Ondanks de hele corona situatie hele goede en snelle service!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE