Alles was perfect.

Perfecte levering

Uniek onderdeel voor Karcher hogedrukreiniger besteld en ontvangen. Helaas met verkeerde stekker geleverd maar met EEN belletje opgelost. Een dag later het juiste onderdeel met de goeie stekker ontvangen, verkeerde retour en frankeerkosten worden vergoed! Prima bereikbaar en top geregeld!

Snelle en correcte levering.

Perfect geleverd op het goede moment

Eerste keer. Goede ervaring

top

het onderdeel dat ik zocht kon ik niet direct op de site vinden, maar naar snel email contact was het onderdeel leverbaar en kon ik na een korte levertijd verder met het monteren van mijn vaatwasser

Zeer snel geleverd.

Origineel onderdeel van Miele. Koffie automaat werkt weer zonder piepen en steunen. Zetgroep moest even inwerken. Tevreden over de bestelling

Goede prijs / prestatie verhouding

Goede productinformatie en prijzen alsmede communicatie over bestelling en leverdatum.

top snelle levering

Snelle levering goed verpakt. Prima site alles goed te vinden

Heel snel verzonden!

Heel goed, prima kwaliteit!

Tijdige levering, alles zoals gevraagd

Tijdige levering, alles zoals gevraagd

Probleemloos oplader voor kruimeldief besteld en opgehaald

Website, betaling en afhandeling prima verlopen.

Goede en snelle levering

De spoelglansdop was er zelfs eerder dan in de bevestigingsmail stond!

Goede service.

Product snel ontvangen en goede kwaliteit.

Super service

Via Google op de site van Europart terecht gekomen en met het doorgeven van type nummer en naam direct reactie gekregen. Levering zelfs eerder dan aangegeven. Juiste onderdeel gekregen, geplaatst en weer honderden euro's bespaard. Super.

Perfect en snel

Een nieuwe condensator besteld voor de afzuigkap. Serienummer en type doorgegeven. Ondanks dat het artikel niet op voorraad was, binnen twee dagen binnen. Verzenden was net zo duur als de condensator, maar goed verpakt in een pakketje, zoiets wil je niet door de brievenbus hebben. En voor een tientje heb ik nu weer een werkende afzuigkap!

Overzichtelijk, snel en duidelijk!

Overzichtelijke site, snelle levering, goed op voorraad dus!, snelle & betrouwbare financiële afhandeling. Levering via een gerenommeerd huis in Brunssum, firma Roosen! Top!

Snelle en perfecte levering.

Snel, foutloos en precies

Onderdeel van Krups machine de ene dag besteld en de volgende dag. al bezorgd.

Prima geregeld!

Perfect van bestelling, info tot levering. Tevreden klant!

Snelle levering, goed verpakt.

Ik had maar een kleine bestelling maar deze is snel geleverd en zat goed verpakt. De volgende keer ga ik zeker weer bij Europart kijken.

Snelle service en top product ondanks dat het niet de originele was paste het onderdeel perfect.

Snel en goed

Snel en goed

Gebruikersvriendelijk en snel

De bestelling verliep zeer snel en simpel. Het product had ik binnen een paar dagen binnen ondanks de huidige corona situatie. Prima service!

Een heel plezierige ervaring.

Het bestellen van een ovenonderdeel dat niet rechtstreeks via de site te bestellen was, verliep dankzij het chatformulier uitstekend!

Nog niks ontvangen wacht al 5 dagen

Wachten en wachten