Top winkel met perfecte service.

Alles prima verlopen: gebruiksgemak van de site bij bestelling, gemakkelijk om te betalen. stipte levering. Gewoon top.

super service!

snel en degelijk antwoord op gevraagde info en snelle levering!

Goede prijzen en snelle levering Groot assortimenr

Goed geholpen en juiste onderdeel geleverd.

Had een onderdeel nodig die niet op de site stond. Model nr doorgegeven, juiste onderdeel voor me besteld en in goede conditie geleverd.

Prima service, complimenten.

Ik zocht wieltjes voor onderkooi van mijn vaatwasser merk Whiteline MT-DW 16. Na 9 jaar waren ze poreus geworden en gingen ze kapot. Nergens meer te krijgen. Uiteindelijk op jullie website een afbeelding gevonden die overeen kwam. Wel een ander merk. Voor de zekerheid naar de winkel in Oisterwijk gereden. Was een match, maar ze hadden er maar 3. Via de site een hele set besteld, de volgende dag in huis. Ze werken beter dan de originele. Dus ik ben helemaal tevreden over de service. Jammer dat 8 wieltjes plus porto 22% van de prijs van de vaatwasser kosten.

Product snel ontvangen en werkt prima. Website is duidelijk en overzichtelijk, top bedrijf!

Condensator leverbaar en nog supersnel ook.

Mijn Kärcher 7.85 hielt ermee op. De condensator zag er niet meer ok uit. Tot mijn verbazing kon Europart die leveren, supersnel en ook nog voor een schappelijke prijs. Dit is echt duurzaamheid in de praktijk! Bedankt!

Helemaal top!

Uitstekende website en zeer snelle levering.

duidelijk website

Duidelijke website en snel afgeleverd

Zeer goed en volgens afspraak

Zeer goed en volgens afspraak

Goed geregeld

Levertijd was iets langer dan in eerste instantie aangegeven. Mogelijk vertraging vanwege de toestand met het Corona-virus.

super

juiste product, snelle levering en goed contact.

Prima veer snel geregeld. Zou fijn zijn ook instructie te ontvangen hoe het onderdeel gemonteerd moet worden.

Goede service en snelle levering

Nieuwe knop voor onze Smeg kookplaat besteld. Prima geholpen door de helpdesk en snel geleverd.

Heel snel en correct geleverd

Zeer waarschijnlijk dat ik een volgende bestelling weer bij ze doe

Snelle bezorging

Een snelle bezorging aan de beste prijs die ik vond op het internet. Wat wil je nog meer?

Snel en goed bezorgd

We zijn tevreden over de snelle en goede afwerking. We werder ook steeds goed geinformeerd over de voortgang van de levering.

Juiste product de volgende dag al in huis, top!

De vriezer is al 10 jaar oud, dus ik had niet verwacht dat ik er nog een nieuwe lade voor zou vinden. Maar Europarts bleek hem te hebben. De volgende dag al , kreeg ik hem geleverd. Mijn vriezer is weer als nieuw.

Gemakkelijk, goede verzending tegen breuk, snelle levering

Alles goed gegaan

Wisselstuk past perfect en lost het probleem op.

Mijn Miele vaatwas van 20 jaar oud was aan het lekken. Ik had al snel door dat het lag aan het pomphuis. Wisselstuk besteld en geïnstalleerd, probleem opgelost. Website laat toe om na te kijken of het wisselstuk werkt in jouw type toestel, en de bestelling lag 24u later al bij mij in de bus. Degelijke service!

De gewenste artikelen snel gevonden, besteld, betaald en ontvangen!

De gewenste artikelen snel gevonden, besteld, betaald en ontvangen! Normaal gesproken had ik de onderdelen voor mijn Kärcher in de winkel (Dordrecht) besteld, maar door drukte nu via de internetsite geregeld. Niets dan lof: artikelen snel gevonden, besteld en betaald en binnen enkele dagen in de winkel op kunnen halen.

Perfecte service tegen correcte prijs

Nadat ik een vraag stelde over wisselstukken voor onze stofzuiger kreeg ik heel snel een duidelijk advies en 48 uren later kreeg ik de onderdelen reeds thuis geleverd.

Goed en snel. Juiste producten. Volgende dag in huis!

De onderdelen, die ik nodig had kon ik goed vinden en bestellen. De volgende dag al in huis! Erg goed en snel. Erg tevreden.

Juiste lengte

15 Weegschaalstraat