snel en efficiënt

een vlotte levering

Snel en goed

Snel en goed

Prima.

Overzichtelijke, omvangrijke website, helder bestelproces, heldere informatiestroom, snel ontvangen, goed verpakt. Wat een mens verwacht.

mijn ervaring was goed met europart

Ik heb een goede ervaring van europart gehad. De service is goed, snel en het bestelde product is origineel.

Wat jullie op de site opgeven maken jullie ook waar!

Super snel en correct

Goedkoop en goed

Had een originele oplader van black&decker nodig. Heb deze hier snel en een heel stuk goedkoper kunnen scoren.

Heel Goed

Ik ben heel te vrede en ik zou wel op hoogte blijven over jullie oferten en aanbieden. Met vriendelijke groeten

Vlotte levering

Vlotte levering. Product zoals verwacht.

Zeer snelle levering - duidelijke omschrijving produkt

Plastics goed verpakt en snelle afhandeling van mijn koelkastonderdelen.

Geleverd volgens afspraak!

Helemaal tevreden

Producten passen precies, netjes geleverd. Niks op aan te merken.

prima en vlgens afspraak geleverd

dank

perfect!

goede website, snelle en efficiente afhandeling en goede opvolging van order. Ik ga hier zeker weer bestellen !

Ik kon mijn onderdeel zeer makkelijk vinden en bestellen. De volgende dag was het onderdeel al in huis. Heel fijn.

snel en correct

Binnen een werkdag na mijn bestelling had ik het juiste onderdeel in huis.

Makkelijk zoeken your en heel groot assortiment

Eenvoudige zoeken en bestellen, snelle levering. Originele onderdelen. Ook handig: afhaken in een fysieke winkel

Snelle levering super

Gewoon goed!!

Originele goede onderdelen. Snelle levering en ook in de winkel zeer behulpzaam en vakkundig personeel.

Vlot en accuraat.

Helaas wordt bij deze enquête verplicht mijn persoonsgegevens gevraagd terwijl die reeds bij Europart bekend zijn. Dit betekent dat mijn persoonlijke gegevens beschikbaar gesteld worden aan een bedrijf als Kiyoh waar ik niets mee te maken heb. Het is ook niet nodig voor deze enquête. Europart zou zich hier niet voor dienen te lenen. Vooal omdat bedrijven als Kiyoh vaak op illegale wijze data verwerven en verhandelen. Stop hiermee Europart! PS mijn personalia zijn gefingeerd. Mijn ip-adres heb ik (tijdelijk) aangepast.

De juiste onderdelen voor redelijk prijs

Snel geleverd na mijn bestelling en de onderdelen paste prima

Nette afwikkeling retouren

Heb alle gegevens aangereikt en toch verkeerd product ontvangen. Dat moet beter. Het te ontvangen bedrag is heel snel teruggestort. Advies: neem de de retour verankering voor jullie rekening. Dat kostte mij € 7.25

Gezien de coronacrisis toch levering dag na de bestelling. Puik werk.

Zal aanbevelen aan buren en vrienden.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE