Snelle zorgvuldige levering

Servicegericht, snelle en vriendelijke levering! Aanrader!

alles perfect gelijk aangegeven

alles perfect gelijk aangegeven zowel afronden van bestelling en levering

Via een website waarin ik mijn afwasmachine makkelijk op nummer kan vinden, kom ik bij duidelijke foto's en zoek meteen het juiste onderdeel! Voor 21u besteld, door Corona 1 dagje later netjes afgeleverd! Meteen gemonteerd en de Paasafwas gedaan! Soms kan alles meezitten!

Snelle levering.

goede service

de volgende dag de bestelling al in huis. Fijn

prima service, snel en goed

Snel juiste thermostaat kunnen vinden, eenvoudig kunnen bestellen en volgende dag geleverd. Alleen jammer dat de koelkast nog steeds niet werkt, dus alsnog een nieuwe koelkast kopen, maar het was het proberen waard.

Super service

Onderdeel voor mijn 19 jaar oude vaatwasser was nog steeds te vinden op de site en ook nog in voorraad. Besteld en geleverd binnen 24 uur. Super !

Betrouwbaar en zeer snel

Ze hielpen me telefonisch goed en zeer snelle levering

Snel en juist product

Prima! Er was twijfel over het juiste product. Na contact, wat zeer snel ging, bleek het in orde. Levering ook snel.

Snelle en juiste levering

Snelle en juiste levering, klein maar goed verpakt

uitstekend

zoals beloofd, de dag erna bezorgd.

Snelle levering en info mbt tot levering.

Je krijgt, en in dit geval ophalen bij de winkel waar het is bezorgt, wat je besteld waarbij de communicatie perfect is geregeld.

Top service, wel vrij duur.

Zoals altijd is de service geweldig. Zelfs het kleinste onderdeel weten de medewerkers van Europart te traceren. Maar, de onderdelen zijn wel erg stevig geprijsd. Zo heb ik een koelkastrek besteld dat nu alweer 10 euro duurder was dan in 2016, toen ik dit onderdeel ook al bij Europart heb uitgehaald.

Perfecte service !

Ik heb 2 items besteld waarvan 1 uit voorraad leverbaar, het andere 5-7 dagen levertermijn. Ik heb een bevestiging ontvangen dat beide items in dezelfde zending zouden worden verstuurd. De volgende dag heb ik een bevestiging gekregen dat mijn levering onderweg was en tevens heb ik de de factuur ontvangen met vermelding "voldaan via MasterCard". De dag nadien is de afleveraar het pakketje hier aan de deur komen zetten, heeft op de raam geklopt en even gezwaaid. Aftekenen hoefde niet als gevolg van de corona maatregelen. Perfecte service dus !

uitstekend website om het juiste wisselstuk te vinden. Snelle levering

Snel binnen en onderdeel is dezelfde dan de oude

Snel gevonden, besteld en geleverd!

Heel goed.

Ik heb bestelling heel goed en snel ontvangen. Ben heel tevreden.

Top kwaliteit

Alles klop ook jullie site Verpakking verzending en snel Helemaal top Succes

snelle goede levering !

In de deurhendel van mijn wasmachine was iets afgebroken zodat hij niet meer open ging. Op europart het juiste onderdeel gevonden en de volgende dag in huis. Door de snelle levering hebben we geen grote berg met was wat we moesten inhalen đŸ‘ŒđŸ»đŸ˜Š

snel besteld en goed geleverd

kwalititieve producten - snel terug te vinden online - goede service

I am very happy with service. I ordered a part at 9pm,got it next day at 1pm. Awesome!

Very good service!

Produkt voldoet aan verwachting

Goed produkt! Levertijd niet binnen 2 werkdagen, maar had gelukkig niet veel haast met dit onderdeel. Bezorging op afhaal punt ook erg prettig. Scheelt weer verzendkosten en je bepaalt zelf het afhaal tijdstip.

Goede site ,artikelen makkelijk te vinden en goed omschreven op de site . Snelle verstoring van artikelen En een super bediening van de winkel in een woord super

👍

Gemakkelijk

Daar waar het voor gemaakt is

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Kiyoh anmeldelser

• Alle kan legge inn en anmeldelse sĂ„ lenge vilkĂ„rene og personvernreglene er oppfylt
• Vi utfĂžrer automatiserte og manuelle kontroller for Ă„ forhindre falske anmeldelser sĂ„ mye som mulig
• Anmeldelser skrevet pĂ„ eget initiativ vises umiddelbart pĂ„ nettet og bekreftes innen 72 timer