Snel en goed geleverd

Goed en snel geleverd. Duidelijke site.

Super snelle afhandeling en kwalitatief goede producten!

snelle afhandeling en kwalitatief goede producten!

Supersnelle levering!

Snelle en accurate levering.

Geweldige service

Had verkeerde item besteld uw medewerker heeft mij goed geholpen het juiste item te vinden dikke duim

Geweldig en super snel binnen

precies wat ik nodig had, snel in huis

Ik was op zoek naar een losse borstel voor mij stofzuiger, Europart had de juiste borstel. De borstel was zeer snel in huis

Het juiste product in 1 keer goed geleverd in 1 dag

Het juiste product maar wel prijzig voor een kunststof dop.

prachtige service

ik vond het correcte onderdeel van een droogkast niet, op enkele uren tijd kreeg ik een mail van europart met de correcte uitleg en onderdeel nummer. Reeds gemonteerd en PRACHTIG opgelost!

snelle levering producten, snel reageren op vragen, vreemd dat plaatjes van onderdelen en bestelnummers niet gedeeld mogen worden met klanten waardoor bestellen van juiste onderdeel wel erg moeilijk wordt gemaakt (voor koffiemachine delonghi die wel erg vaak nieuwe onderdelen nodig heeft)

goede website

Goede website komen hun beloftes na .

Snel

De bestelling kon snel gemaakt worden en snel worden geleverd.

Alles naar verwachting

Geen bijzonderheden.

Snelle levering en het juiste product

Het juiste product op de site van Electrolux stond een vervangend onderdeel wat niet paste. En bij Europart meteen het juiste met bij behoord onderdeel.

Makkelijk bestellen, snel geleverd

Goede website, makkelijk bestellen en snel geleverd.

grandioos goed geholpen

ik had een probleem. ,en om het probleem op te lossen kwam ik het nodige tegen, bij europart! ben er bijzonder blij mee na een paar vragen die dit bedrijf haarfijn uitzocht en heeft de service verder voor mij afgehandeld ik hoefde daarna alleen de bestelling nog maar in te vullen. de rest heeft het boven genoemde bedrijf voor mij geregeld! heel veel dank daarvoor. voor zo'n kleine bestelling zoveel service volgende bestellingen ook maar via Europarts!.

helemaal ok

gevonden wat ik zocht, snel geleverd, goede prijs. Prima webshop

Keurig de volgende dag bezorgd zoals beloofd. Goed verpakt. Geen klachten.

goed advies per telefoon, snelle levering, tevreden klant

Vlug geleverd

Levering zou 14 dgn duren. Binnen 5 dagen had ik het onderdeel binnen

zoals het hoort

gezocht, besteld, betaald en afgehaald zoals het hoort. Jammer dat mijn artikeltje meer dan 2 x zo duur is als vorige x.

fijne ervaring

Ik ben erg tevreden over Europart. Ik kon mijn bestelling constant volgen. Zelfs in deze tijd was de bestelling binnen de aangegeven tijdsduur in de winkel bezorgd. Van elke stap, van het bestellen tot aan de levering in de winkel, werd ik op de hoogte gehouden.

prima adres en site

Bij telefonisch contact goed advies gekregen. Zeer klantvriendelijk bedrijf. Vlotte afhandeling.

Positief

15 Weegschaalstraat