Bijna goed.

Heb vonkontsteking besteld voor Pelgrim fornuis. Had geen typenummer meer en was ook niet te vinden. Heb toch een vonkontsteking besteld die er op leek en met een klein beetje geknutsel het toch voor elkaar gekregen. Alles werkt weer als nieuw. Snelle levering.

Zeer tevreden. Alles snel naar wens verlopen tot nu toe, retour geld gaat nog komen vertrouw ik op. Vr. Gr. W.spaans

Gemakkelijk je onderdelen te vinden

Fijne website om mee te werken. Vorige keer ook met de klantenservice gewerkt ging perfect. Het enige wat ik jammer vond was de levertijd. Gelukkig was het een product wat wel even kon wachten

alles naar wens verlopen

Positieve ervaring

Prima communicatie.

Goede product. Heldere communicatie naar klant wb vetzending.

Geweldig assortiment, snel bezorgd

Perfecte site om aan allerlei verschillende onderdelen te komen. Groot assortiment, prima prijzen en snelle bezorging.

Alles perfect verlopen. Goede website.

Zondag besteld, maandag binnnen.

Snel weer gefixt.

Onderdeel perfect, langere levertijd dan aangegeven.

Onderdeel vrijdag besteld, niet zaterdag geleverd, verder prima, de wasdroger doet het weer.

Super tevreden!!

Deurtje diepvriesvak kapot, zondag nieuwtje besteld bij jullie, maandag keurig afgeleverd per post en gelijk gemonteerd, sneller kan niet denk ik, we waren heel erg tevreden over deze bestelling.

Makkelijk en snel!

Onderdeel snel en makkelijk op de site gevonden. Snelle service

Goede service!

Besteld via de website, goede opvolging van de bestelling

geweldig

Supersnelle levering!

Op zondag artikelen besteld en de dag erop al geleverd 👍 Kortom goede service en super levering.

Snelle en nette levering!

Perfecte snelle service

Super snelle levering! Zondagavond besteld, maandag al ontvangen. We hadden o.a. wieltjes voor de vaatwasser besteld. Helaas ontbrak er één wieltje in het zakje. Dinsdagavond gemaild, binnen 2 uur reactie, diezelfde avond het ontbrekende wieltje verstuurd, de volgende dag ontvangen. Sneller dan snel kan niet, echt perfect!

Snelle efficiënte hulp.

Door middel van foto’s op te sturen kreeg ik onmiddellijk reactie welk onderdeel ik zocht. Via de link die ik opgestuurd kreeg kon het artikel makkelijk bestellen.

Top site en prima onderdeel.

Fijn dat ik onderdeel vond bij Europarts. De site is duidelijk en heeft fijne optie dat je kan checken of onderdeel geschikt is voor jouw machine. Helaas kwam het onderdeel later dan gemeld via automatische mail. Maar dat kan natuurlijk ook aan de bezorgdienst liggen.... Kortom goed en doet wat het beloofd.

Teleurstellend

Tijdens tel. contact met een van uw medewerksters, gevraagd of herpak niet te groot was, ik ben woonachtig in Spanje, moet het in het vliegtuig meenemen. Het antwoord was nee, zeker niet te groot! Ik heb ‘t nu terug moeten sturen afmeting: 96.5x 57 te groot voor het vliegtuig. Na nogmaals uw site bekeken te hebben, zie ik dat ik het gewoon naar Spanje had kunnen sturen. Jammer dat uw medewerkster mij dat niet gewoon geadviseerd heeft. Ik heb nu voor het retourneren € 13,50 moeten betalen. Vr.gr. Ludy Huisman

Ik werd erg goed geholpen. Mijn artikel vond ik niet gelijk in de webshop. Een medewerker zocht het samen met mij uit en stuurde foto's. Uiteindelijk hadden we al snel het goede onderdeel. En uiteindelijk had ik deze ook snel thuis ontvangen.

Super snel binnen, top service!

Voor de eerste keer een bestelling gedaan, was super snel binnen. Netjes verpakt en originele onderdelen voor een goede prijs.

Prima service en snelle levering

Door een onjuiste adressering mijnerzijds werd mijn bestelling teruggestuurd naar Europart. Binnen 1 werkdag werd het zonder extra kosten naar het juiste adres gestuurd.

Geniaal!

Goede site, en goede check mogelijkheid of onderdeel ook passend is, als jouw vaatwasser net een ander typenummer heeft

Snelle communicatie

Erg klantvriendelijk, snelle communicatie en uitstekende bereidwilligheid om uit te zoeken om welk onderdeel het precies gaat. Ook snelle aflevering en juiste verpakking.

Snek en goed! Zoals het moet.

Gewoon prima!

15 Weegschaalstraat