Filter

Ze denken echt mee voor een oplossing!

Een zeker 15 jaar oude Kärcher hogedrukspuit moest een nieuw spuitpistool hebben. Niet bij Kärcher of de Hornbach te vinden, althans niet met juiste aansluitingen. Foto's gestuurd naar Onderdelen. nl na telefonisch overleg en na 3 dagen keurig bericht dat ze ze op voorraad hadden. Besteld en in twee dagen bij het Post. NL afhaalpunt.

Was oké maar

De onderdeel heb ik nog niet besteld omdat er in plaats van een poei en v-snaar op staat want de medewerker heeft denk verkeerd begrepen hopelijk hoor ik van jullie

Gemakkelijk zoeken, goede prijzen en gemakkelijk betyalen en track&trace

precies zoals het hoort.

Na een korte zoektocht via internet kwam ik op deze site, waarin ik precies de informatie vond betreffende mijn product. De bestelling gedaan en betaald en daarna een mail gekregen dat de opdracht binnen was en daarna nog een mail dat het dezelfde dag nog verzonden is. Dezelfde avond een bericht gehad van het vervoersbedrijf dat ze het bestelde product ontvangen hadden en dat het prouct de volgende dag in een tijdblok van twee uur geleverd zou worden. wat ook gebeurd is. Conclusie: een zeer tevreden klant en zal deze website zeker aanbevelen.

Zondagmiddag besteld, maandag al ontvangen.

Super snelle levering

Product goed omschreven, En super snel geleverd top

Snelle levering!

Prima website, zocht een pluizenfilter voor een wat oudere droger. Na het ingeven van het type, krijg je de bevestiging dat deze geschikt is voor de betreffende droger. De volgende dag binnen.

Duidelijke NL website, snel geleverd

Duidelijke NL website, snel geleverd

Amazing

The ordering process was very easy, the delivery was very fast, and overall I am very satisfied.

Past precies

Nieuwe lade voor koelkast nodig. In de vooravond besteld. Volgende dag al in huis.

Correct

Heel correct in orderafhandeling, levering en terugname en terugbetaling. Echter, vanuit België is het onmogelijk om goederen terug te sturen via de transportfirma's die Onderdelen zelf gebruikt. Terugsturen was daardoor een duur, waardoor je mogelijks verlies lijdt op de retour.

Snelle levering en alles goed

Aanrader dit bedrijf!

Top8

Goed platform en duidelijk. Het geleverde produkt correct ontvangen.

snelle levering, goed verpakt

Klep van vriezer besteld ziet er goed uit makkelijk monteren, was goed verpakt en snel binnen

Top, snel en duidelijke site, producten makkelijk te vinden

Helelmaal goed!!

Snelle en goede levering, en kwaliteit is top

Ik heb een onderdeel besteld voor wasmachine. Zoeken was eenvoudig op de website. Levering was snel. En in vergelijking met andere sites was de prijs ook prima.

Super snel geregeld en geleverd

Groot assortiment, prima kwaliteit

Ze hebben een heel groot aanbod aan onderdelen voor een grote range categorieën. Verzending van de groentenla was sneller dan verwacht. 2e Paasdag besteld, de volgende dag al binnen! Goed verpakt en onbeschadigd aangekomen. Tevreden over het aanbod. De prijzen voor sommige dingen zijn wel best hoog, maar dat komt voornamelijk door de fabrikant.

Ze hebben netjes verzonden wat ik besteld had. Alleen was de verzending pas na meerdere dagen terwijl op de website en in toegestuurde e-mails stond dat het dezelfde dag al wordt verzonden.

Keurig gecrediteerd

Heb verkeerde onderdeel besteld en gelijk gemaild, levering geweigerd en keurig credit gekregen.

Binnen een dag had ik mijn handgreep voor de koelkast

Heel fijn om zo snel mijn benodigde artikel thuisbezorgd te krijgen

heel goed

Een prettige en behulpzame medewerker

Ik kan mijn apparaat weer gebruiken dankzij jullie hulp.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE