Filter

Het juiste onderdeel en snel geleverd!

Niks aan toe te voegen, zou ik denken.

Vlotte service

Makkelijk bestellen en snelle levering

Alles prima en snel geleverd met het juiste product goed en stevig verpakt.

Prima kwaliteit, prijs en snelle bezorging

Reserve onderdeel gekocht voor siemens oven. Goed te vinden en een goede prijs en snelle bezorging. Kwaliteit was prima.

Klasse!

Met een nieuw sikkelmes voor de mengkom is onze Braun 3202 K 750 keukenmachine inmiddels aan zijn derde jeugd begonnen. En dat mes hadden we ook nog eens binnen 24 in huis. Klasse! Hans Kik Lieshout

Uitstekend!

4 oktober 2025 ovenrooster besteld en super tevreden ermee. En nu vandaag, 4 november, komt er een staatslot onze kant op als blijk van waardering. Hopelijk valt er ook nog een prijsje binnen te harken

Zeer vlotte en correcte levering.

Het product is snel en correct geleverd. Alles precies zoals afgebeeld. Zeer tevreden

Prima service en snel.

Duidelijke site, snel geleverd

Heel fijn

En super snel geleverd

Uitermate tevreden en fantastisch geholpen!

Wij hebben onderdelen besteld voor onze magnetron en willen graag laten weten dat alles weer perfect werkt. Hartelijk dank voor de vlotte levering en de goede service! Met vriendelijke groet, Gerhard Degenkamp

Goede artikel snel geleverd

Bestelling eenvoudig geplaatst, snel geleverd en precies wat ik zocht. Goede service en duidelijke communicatie.

Het juiste onderdeel snel bezorgd

Het onderdeel dat ik zocht (een hangbak aan de deur van een koelkast) was eenvoudig te vinden op de site. De prijs was naar verwachting en de verzendkosten vielen mee. Binnen een dag had ik het thuis!

Zeer snelle verzending

Goed omschreven voor welke apparaten geschikt - met een goedkopere prijs dan bij Rowenta zelf. Zeer snelle verzending.

Super !!

Duidelijke website. Snelle levering. Goede verpakking

heel goed

Snelle bezorging en prima verpakt

Netjes en goede communicatie

Flessenbakje van onze bijna nog nieuwe koelvriescombinatie ( Siemens ) was kapot. Na wat Google kwam ik bij ‘onderdelen.Nl’ terecht. Na het invullen van het serienummer wist ik welke ik moest bestellen. (Staat allemaal duidelijk aangegeven op hun site ). Keurig op de hoogte gehouden via de mail. Netjes verpakt en snel verzonden. Dus zeer tevreden.

Super snelle levering

Had een veer nodig voor onze vaatwasdeur. Op zondagmiddag besteld en dezelfde dag al een verzendmelding. En maandag werd het al geleverd. Geweldig dat er dus ook op de zondag het werk voor sommige gewoon doorgaat. Goed op de hoogte gehouden en de prijs was ook keurig. Dikke aanrader.

Adequate en snelle levering na goede telefonische hulp.

Adequate en snelle levering na goede telefonische hulp.

Groot assortiment, snelle levering!

Prettige webshop met een groot assortiment. De bestelling werd snel geleverd.

Onderdeel was snel gevonden op de website. De volgende dag al in huis.

Super snel geleverd

Prima website en makkelijk geleverd. Prijzen wel aan de hoge kant.

snelle en correcte afhandeling van aankoop

snelle en correcte afhandeling van aankoop

Snelle levering, veel producten

Goede site, veel zoekmogelijkheden, een middel om te checken of een onderdeel in jouw apparaat past én een supersnelle levering. Helemaal top!

Snelle en accurate service

Ik zocht 2 onderdelen van verschillende apparaten. Die waren op de site vlot gevonden en de bestelling verliep soepel. De volgende dag werd het pakketje bezorgd en hadden we eindelijk weer een soepel werkende ijsblokjesmachine én een fris ruikende stofzuiger met heerlijk schoon filter. Dank voor de service!

een goed bedrijf

super snel geleverd en een goedeprijs echt een aanrader als je iets wil bestellen goede websit voor beelden zijn duidelijk

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE