Filter

Geen gepieker meer.

Snelle hulp bij het vinden van een onderdeel en ongelooflijk snel in huis. Probleem opgelost met weinig moeite. Iedereen zou weet moeten hebben van het bestaan van deze site. Geweldig!

Erg tevreden

De juiste materiaal Snel thuis bezorgd!

Livraison conforme et rapide

Livraison conforme et rapide Colis parfaitement protégé

met foto van artikel en nummer binnen twee dagen in huis

altijd alles perfect!

Ik heb hier verschillende malen onderdelen besteld ( vanuit Spanje) en altijd is alles correct en erg snel geleverd.

Makkelijk

Prima bedrijf

Zeer scherp in prijs. Binnen twee dagen geleverd. Telefonisch ook goed bereikbaar

Tweede keer iets besteld ,goede service snel in huis top

Was prima en snelle levering.

Ik kreeg snel mijn product binnen een dag. Helaas krijg ik het niet gemonteerd. Dus ik ga het terug sturen. Als dat zet zo snel gaat dan helemaal top.

Precies wat ik wou maar vreselijk duur

Zoals boven beschreven

super snelle levering

uitleg onderdeel zeer deskundig

De bestelde onderdelen werden snel geleverd, en alles paste ook netjes in ons koffiezetapparaat.

Duidelijke site. Groot assortiment. Snelle levering. Prima prijs/kwaliteits verhouding

Topservice!

Snelle perfecte service! Duidelijke website en juist artikel dat we nodig hadden!

Klasse. Snelle levering. CHAPEAU !!!

Perfecte en snelle levering. Meer dan goed ingepakt. Zo hoort het...

Gewoon goed

Onderdelen zijn goed te vinden op de website, en zijn zoals beloofd de volgende dag in huis.

Goede service maar slecht Siemens onderdeel

De service van onderdelen.nl was prima (snelheid, prijs, verpakking,..) maar het onderdeel (vriesklep voor Siemens vriezer) valt niet te installeren zonder duidelijke gebruiksaanwijzing en die is nergens te vinden ;-(

M`n oude wasmachine had kuren. Ff zoeken op het internet naar advies. Uiteindelijk kwam ik op deze site en nam de gok. Ben erg tevreden; advies, goede site, snel geleverd, goede prijs. Voor volgende onderdelen kies ik weer voor onderdelen punt EN EL :+)

Perfect en snel geleverd

Geweldige site, makkelijk te vinden en bestellen. Afhandeling correct en snel geleverd

Zeer snelle en juiste levering

Duidelijke website. Gemakkelijk te bestellen. Zeer snelle levering.

Vlotte en correcte levering. Goed passend.

Goed prijsaanbod. Duidelijke voortgang rapportage van de bestelling. Uitstekend verpakt. Goede pasvorm

Erg snelle levering!

Erg goed!

Wist niet wat ik moest bestellen, maar erg goed geholpen on het juiste onderdeel te bestellen!

Snelle levering en keurig verpakt!

Makkelijk te bestellen en snel en netjes geleverd.

Een zeer positieve ervaring. Bestelling voor herhaling vatbaar.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE