Laden reviews...
967 recensioner under de senaste 12 månaderna
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Recensionerna visar överlag nöjdhet med snabb leverans och tydlig information. Kundtjänsten är hjälpsam och ger snabba lösningar. Vissa beställningar kan uppleva förseningar, men den övergripande upplevelsen är positiv. Plattformen gör det enkelt att hitta rätt delar och få dem levererade.
Het was eenvoudig zoeken naar het artikel dat is moest bestellen om het kapotte artikel te vervangen. Goede service. Eenvoudig bestellen en betalen. Artikel helemaal naar wens,
8 June 2026
W.R.
Utrecht
Oude vaatwasser van Ikea en hier vond ik de onderdelen die vervangen moesten worden . Helemaal top
7 June 2026
F.M. Van Heel
Mijdrecht
Goede omschrijving van het product. Tevens een mooie prijs en snelle levering.
7 June 2026
M.A.
Zwolle
ben zeer tevreden over jullie binnen 3 dagen het product binnen en dhl precies op tyd super myn dank
6 June 2026
Helmond
4 June 2026
Ivanka Zutic
ASSENDELFT
Lekker snel en precies het goede onderdeel!
Edgar Krul
Sassenheim
Binnen twee dagen besteld en afgewerkt in huis. Perfect!
Ton
Best
Artikel invoeren, controleren, bestellen , de volgende dag in huis. Daar kan ik niet voor nAr een winkel rijden 20 km vereder op. Website bouwer, magazijn medewerker, pakketbezorger. Dankjewel
Anneke
Hijken
ik vindt er alle
wilfried
9100 (SINT-NIKLAAS)
Alles is goed en snel gegaan. Heb het onderdeel snel kunnen vinden en de prijs was goed.
Frans Dera
Landgraaf
Zeer snelle service. Jammer dat voor mijn kleine onderdeel de verzendingskosten 70% zijn van de kostprijs van het onderdeel. Maar zeer b lij dat ik de stap gezet heb.
Hubert
IZEGEM
Goede prijs in vergelijking met andere websites. De snelle levering van een nieuwe afvoerslang voor de vaatwasser een dag later was fijn. "Repareren is de oplossing." :_)
1 June 2026
F.
Tilburg
juiste artikel voor goede prijs.
31 May 2026
hendrik
Vlaardingen
Het product is van goede kwaliteit ik vind het alleen jammer dat er geen schroefjes en afdek kapjes in zaten
31 May 2026
S
Rotterdam
Het component was op voorraad, snel geleverd en het bleek ook het juiste onderdeel te zijn, erg fijn!
30 May 2026
Johan Herz
Groningen
Via Google search kwam ik al snel bij onderdelen.nl terecht. Ik bestelde het thermostaat voor mijn Pelgrim koelkast dat aansluitend supersnel geleverd werd. Toen bleek dat het niet de juiste was, was er goed contact mogelijk via de klantenservice en werd er snel naar een oplossing gezocht. Mijn koelkast werkt weer als een nieuwe. Dank voor de goede service!
29 May 2026
Wim van Kan
Arnhem
Zit een breuk in de ring
Beveelt niet aan
28 May 2026
Jannie Van Sluijs-Rosendaal
Vlissingen
Beste Jannie,
Vervelend om te horen dat u een ring met een breuk heeft ontvangen. Wij adviseren u om hiervoor rechtstreeks contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zijn dagelijks bereikbaar via e-mail, telefoon en chat.
Wanneer u ons enkele foto’s toestuurt van de beschadiging, kunnen wij dit direct voor u beoordelen en samen met u naar een passende oplossing kijken. Dit verloopt sneller en efficiënter dan via een reactie op een reviewsite.
Groet,
Team Onderdelen.nl
Glas besteld voor de wasmachine. Na 1 geleverd deze gelijk gemonteerd en diezelfde dag weer de was kunnen draaien
28 May 2026
Sabea
Rotterdam
Na een poosje wachten op levering vraag gesteld en direct antwoord gekregen en actie ondernomen. Dat geeft vertrouwen en ook dit klopt weer met een snelle levering als gevolg. Aanbevolen wat mij betreft.
Richard
Soest
Beste Richard,
Bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling.
Het ging om een speciale bestelling. Wij hebben je per e-mail geïnformeerd en de verwachte leverdatum doorgegeven. Mogelijk is deze e-mail in je spamfolder terechtgekomen.
Goed dat je contact hebt opgenomen met onze klantenservice. Wij helpen onze klanten graag en denken altijd mee aan een passende oplossing.
Gelukkig konden wij het onderdeel uiteindelijk nog eerder leveren dan aanvankelijk verwacht.
Bedankt voor je geduld.
Graag tot ziens in onze webshop.
Groet,
Team Onderdelen.nl
op tijd bezorgd
Jan de Lange
HARDENBERG
Ben tevreden , beetje late levering maar dat is niet erg . Pakje goed ontvangen maar de chauffeur mocht wel eens aanbellen , heeft het gewoon aan de voordeur gezet . Grtjs
Reginald Deceuninck
Roeselare
Airco filter kon men met serie nummer checken , gelijk besteld de volgende dag al geleverd
Hans
Bruchem
In de avond besteld de dag erna binnen top.
Ron
Tilburg
was al onder andere gebruikersnaam gewend aan de service en was genoodzaakt met een nieuwe gebruikersnaam in te loggen. Heb het gekochte onderdeel nog niet gebruikt maar had het binnen één dag al in huis en ziet er prima uit.
26 May 2026
Hes