Filter

Snelle levering en een hele goede afhandeling

Geweldige service!

Snel, efficient en super geregeld! Fantastisch!

Echter pakket kwam 1 dag later dan werd gezegd. Maandag 6/01/20 en kwam uiteindelijk dinsdag middag.

Duidelijke informatie, bestelorder perfect uitgevoerd

Snelle levering precies zoals aangegeven, geen onduidelijkheid, en netjes verpakt onderdeel voor wasmachine

Super snelle levering

Super snelle levering, prima service

Prijzig maar snel

Snelle levering. Achteraf bleek een handvat apart besteld te moeten worden. Daardoor waren ze 20% duurder dan een andere aanbieder.

Goed verpakt en snelle levering

Goed verpakt,snelle levering

Gewoon goed

Het was makkelijk zoeken naar het onderdeel en werd snel en goed geleverd

snel en goed

snel en goed

Zeer snelle service

Binnen 24 uur geleverd wat ik nodig had, goed verpakt - uitstekend!

24 uur na bestelling in huis

Alles perfect

Goed ingepakt, zoals verwacht geleverd en stuk werkt naar behoren (boiler voor Senseo).

Geen problemen

Gewoon goed!

In 1 keer de juiste onderdelen

Was op zoek naar specifieke onderdelen om kastdeurtje aan vaatwasser te hangen. Mail gestuurd met uitleg én foto. Ik moest er wel even op wachten, ook ivm de feestdagen, maar het was wel gelijk goed. Top!

zeer snelle, vlotte afhandeling.

Prettig, kundige en vriendelijke behandeling. Supersnelle levering van besteld produkt. Aanrader.

Het onderdeel voor mijn Siemens vaatwasser vond ik niet bij Siemens, maar hier wel.

Snelle levering, al was het model niet helemaal exact aan het origineel, het paste wle in mijn vaatwasser, dus dat was niet zo erg.

super geholpen

super geholpen en aanbieding gehad maar wat een belachelijke prijs voor een klein rvs plaatje van 4,5x2cm...

Mooi op tijd geleverd. Goede web sites waar artikelen goef te vinden zijn.

Perfecte uitvoering, zoals verwacht

Spijtig dat de leveringsfirma haar leveringsuren en dag niet naleefde, we zijn thuis gebleven op de aangegeven uren en het paketje kwam eerst de volgende dag toen we niet thuis waren, gelukkig heeft de buurman de leveringswagen gezien en het paketje aangenomen.

Super snelle en corecte bediening

Zeer begrijpelijke en duidelijke offerte met foto van bestelde item, omstreeks 17u30 Bestelling geplaatst en de dag later om 9u10 reeds geleverd. Super bediening.

perfect

Snelle levering alles past

Goed verzorgd

Via telefoon informatie gekregen over onderdeel voor vaatwasser. Daarna uitstekend verwerkt door bestelling via mail. Onderdeel moest besteld, daarna op de hoogte gehouden hiervan. Ondanks feestdagen kwam onderdeel vlot binnen.

fijne webshop, veel keuze en goede service

alles snel en correct geregeld, fantastisch

Goede afhandeling

Geweldig!!

Had nog geen ervaring met Europart, Maar naar een zoektocht voor originele onderdelen voor mijn vaatwasser kwam ik bij hun uit. Hun site kan iets overzichtelijker en er mag (wat mijn betreft) meer informatie bij de omschrijving. De foto daarin tegen zijn geweldig! De levering was supersnel.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE