Filter

Keurig het bestelde snel afgeleverd

Via internet besteld en de volgende dag afgeleverd, konden alles volgen via de mail

Heel veel internetshops kunnen van Europart leren hoe het moet.

Ik heb al meerdere malen artikelen besteld, het is altijd snel en de onderdelen passen altijd dankzij de serienummer check optie op de site.

Goed en snel

Was een gok Omschrijving van artikel kon beter maar foto gaf doorslag . Er staat Melkkan Bouwknecht maar deze past perfect voor Atag en kan ik nergens zo voordelig kopen

Goed en snel

Goed te woord gestaan bij het bestellen aan de telefoon. Goed geholpen bij zoeken naar het juiste onderdeel.Offerte gekregen en daarna besteld. Goedkoper dan andere. Snel

Prima keurig op tijd alles binnen

Prima geregeld

Excellente service 👍👍👍

Super sevice, beveel ik iedereen iedereen aan.

Fijne webshop en directe levering...

Een goede wepshop waar veel onderdelen te krijgen zijn en het belangrijkste is wel de levering en die is zeer goed vandaag besteld is ook morgen echt in huis.. Een klijn min puntje is dat Julie geen afterpay of klarna hebben meschien iets voor in de toekomst....

Suppergoed

Dit is de eerste keer dat ik bij europarts koop en alles is 100% goed verlopen.

Vlotte levering! Had in mijn onkunde 2 dezelfde besteld. 1 retour gezonden, bedrag was binnen no time terug gestort.

As expected

Perfect.

Zeer snelle levering Super onderdeel op voorraad

Zoals het hoort, bedankt

Doeltreffend, snel en practisch

Duidelijke website, originele onderdelen, goed verpakt en snel opgestuurd. Prima!

Snel en prima prijs/kwaliteit

Snelle levering van het onderdeel dat we zochten!

Snel en goed

Vlot en gemakkelijk kiezen uit de enorme keuze en dit aan goede democratische prijzen. Aangenaam om hier te winkelen. Aanrader !!!

Het juiste artikel snel in huis,

En mijn wasmachine draaid weer als een tierelier.

Onderdeel binnen24 uur ontvangen. Ook nog een beschrijving voor de montage erbij. Super.

De eerste keer ging het fout!

Drie dagen later gebeld waar m'n pakketje bleef.. De dame die ik aan de telefoon kreeg heeft er voor gezorgd dat het pakketje de volgende dag werd geleverd, waarvoor mijn dank.. Ik dezelfde dag het slot gemonteerd! Mijn vrouw kon de volgende dag weer de wasdroger weer gebruiken...

No nonsense

Onderdeel besteld. Goede website gelijk in een keer gowde onderdeel. Wasmachine gemaakt moeders blij. Ik geen gezeur meer !!!

Ik heel tevreden bent!

Het was heel goed geregeld!

Volgende dag in huis Alleen jammer dat een ieniemini dopje niet gewoon in een envelop verzonden kan worden 5 euro verzendkosten op iets van 5 euro is best veel.

snelle correcte levering

prijs/levering zeer correct helaas heb ikzelf verkeerd onderdeel besteld, hopelijk gaat deze omruiling even vlot als de levering

Ik ben uitermate tevreden.

Wat ik besteld heb is geleverd op de afgesproken tijd!

Goed geregeld

Alles was snel,netjes en duidelijk. Gemakkelijke site

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE

Kiyoh Recensioner

‱ Alla kunder kan lĂ€mna en recension, men alla recensioner mĂ„ste följa vĂ„ra anvĂ€ndarvillkor och integritetspolicy
‱ Vi genomför bĂ„de automatiska och manuella granskningar för att minimera förekomsten av falska recensioner.
‱ Recensioner som skickas in ”spontant” publiceras direkt online och granskas inom 72 timmar för verifiering.