Laden reviews...
966 recensioner under de senaste 12 månaderna
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Recensionerna visar överlag nöjdhet med snabb leverans och tydlig information. Kundtjänsten är hjälpsam och ger snabba lösningar. Vissa beställningar kan uppleva förseningar, men den övergripande upplevelsen är positiv. Plattformen gör det enkelt att hitta rätt delar och få dem levererade.
Na een korte zoektocht op internet mijn spulletjes gevonden met een goede prijs en snelle levering. Dank!
13 November 2019
Jack
Lanaken
op 1-10 de melding Je bestelling 1356595 is verstuurd op 6-10 nog niets ontvangen
lfb
slijkenburg
Bij volgende bestelling zal ik niet meer verder kijken dan Europart.
romain
beringen
Alles mooi op tijd afgeleverd, correct verpakt en tegen een prima prijs. Mooi toch!
Ragnar
Hedeby
Prima service, efficiënt en effectief. Wel erg prijzig voor een simpel onderdeeltje van een afdruiprek.
Jos
Groningen
Tout ce qu'on aime pour un achat en ligne! Je recommande vivement.
FREDERIC A.
BRUXELLES
Duidelijke website, snelle levering, prima !
Carel
Eindhoven
vlotte service, correct!!!
Karel
Comyn
Onderdeel was nog niet bekend, opgezocht en binnen een dag mogelijk om te bestellen. Enige verbetering die ik nog zou kunnen bedenken dat bij het onderdeel hoort eigenlijk ook een nieuw afdichtingsnummer, dat adviseren en/of bijleveren.
Alex
Culemborg
Goede prijs, directe levering. Dikke aanrader
Stevy
Beringen
Snelle levering.
Lion
Vlissingen
Correcte weergave van de goederen op de website. Past volledig op toestel
Joris Vandecaste
Roeselare
Bestelling afhandeling bezorging alles Picobello!
Hugo
Kapellen
snelle levering voor een goede prijs
olaf baas
vleuten
Het was makkelijk zoeken en de juiste, originele product(en) vinden. Er was een onderdeel niet op voorraad, maar de ingeschatte levertijd bleek goed te kloppen.
Sebastiaan
Breda
Order donderdag geplaatst, vrijdag al aan de deur geweest. Erg vlot allemaal, wat niet persee had gehoeven. Maar beter zo dan te laat natuurlijk
Martijn
Emmen
Op site staat niet duidelijk wanneer iets afgeleverd wordt in winkel. Staat voor 22 uur besteld zelfde dag verzonden. Als je iets bestelt om af te halen in winkel krijg je een bevestigingsmail waarin staat dat je gemaild wordt als pakket verzonden is. Niks levering andere dag dus, jammer. Dan had ik ergens anders besteld. Vervelende is dat we het onderdeel met spoed nodig hadden en winkelier in Waalwijk reageerde heel bot op onze vraag als hij onderdeel toch had liggen of we dat mochten en hij ons pakket daarna kon gebruiken om voorraad aan te vullen. "Ik heb niks te maken met wat ze online allemaal beloven, daar ga ik niks mee doen". Lekker klantvriendelijk....
Mervouw
Made
Marion
Amersfoort
De juiste onderdelen en snel geleverd
Martin
Purmerend
alles klopt precies
jan
Alfaz del Pi, Spanje
Het bestelde is correct en tijdig bezorgd.
Benno
Haaksbergen
Artikelen zijn origineel en in zeer goede staat, conform!! De prijzen zijn goedkoper dan in fysieke winkels en de levering was verbluffend snel. TOP!!
Paul
Denderleeuw
Om 21:30 uur bestelde ik een pompje voor mijn vaatwasser en om 23:30 uur ontving ik een mail van post NL dat de bestelling onderweg was. De volgende dag om 14:30 had ik het pompje in huis. Echt onvoorstelbaar snel!
Marcel Thoonen
Weurt
Heel duidelijke website om onderdeel te kiezen! Levering zeer snel en correct!
Mieke
Buggenhout
Snelle levering bij goede winkel
George Boot
Wateringen