Filtre

Ongelooflijk, binnen 12 uur na het bestellen in huis.

Een uitstekende kwaliteit. 100% katoen, luchtig en ademend.

te klein

Het dekbed overtrek is te klein voor een dekbed van 200/220 terwijl er in de omschrijving stond 200/200/220.

Zeer nette en correcte levering

Ik stel me er tegenwoordig al op in de dat leveringen er niet altijd even netjes uitzien, maar nu blij verrast. Een keurige verzenddoos en ook de bestelling allemaal keurig verpakt. Ook levering zoals afgesproken.

Kan niet beter

Goede kwaliteit beddengoed, prima service. Bestelling en bezorging heel correct.

Goede prijs-kwaliteit en snelle levering

Product zoal omschreven, goede prijs-kwaliteit, goed verpakt en snelle levering

super geregeld

Goede kwaliteit en snelle levering.

Prima levering van prachtig dekbedovertrek!

Het bestelde dekbedovertrek kwam op aangegeven moment bij ons binnen en we zijn er zeer tevreden over. Prachtig dekbedovertrek!

Andere kleur

De kleur van de dekbedhoezen komt niet overeen met de foto. De werkelijke kleur is grauw. Alsof het dekbed verkeerd gewassen is en een ander kledingstuk kleur af heeft gegeven.

In November besteld en betaald en nog altijd niet ontvangen

Op de site wordt gemeld dat't leverbaar is. Ik bestel betaal en ontvang mail dat bezorging vertraagd is. Maar ik wacht nu al 2 maanden en moet nog een maand wachten. Ik vind betalen is leveren

Prachtige dekbedovertrek

Deze mag gezien worden

Bestelde product voldoet aan verwachting en het werd snel geleverd.

Zoals mijn vewachtingen waren, zo werd mijn order ontvangen....naar tevredenheid !

Snelle levering van het bestelde

Product was goed verpakt. De verpakking was ook goed en het product zag er goed uit en komt overeen van de site met de werkelijkheid en de kleuren ook.

Prima .

Heel tevreden over bezorging en kwaliteit.

Goed lekker warm zacht Dekbedovertrek ( wel vlekje er in en beetje slordig schuin gestikt , toch gehouden) Te veel gedoe om terug te sturen. iets van de prijs af zou fijn zijn ?

Bizar snel

Beddengoed is mooi en ik heb het s avonds besteld en smorgens ontvangen. Echt perfekt

Top geregeld!

Goed bedrijf die haar afspraken nakomt!

Goede service, goede kwaliteit

Het dekbedovertrek en de hoeslaken kwamen netjes op tijd. Ik werd goed geïnformeerd over de levering. Het materiaal van de geleverde spullen was precies wat ik ervan verwachtte. Zijde katoen en percaline, beiden fijne materialen . Prima slaapgenot.

Kleurervaring

Beddinghouse beddengoed is altijd van ultieme kwaliteit, alleen ervaarde ik enige teleurstelling bij het zien van de daadwerkelijke kleuren. Omdat dit natuurlijk zeer persoonlijk is heb ik 3 sterren gegeven maar zal het verder zeker aanbevelen qua merk beddengoed.

Heel goed en netjes

DAcht alleen dat het patroon kleiner was

Snelle levering en goede kwaliteit!

Altijd een goede keuze en prima prijs kwaliteitsverhouding. Snelle levering en goede informatie voorziening leiden tot tevredenheid!

Supersnel en netjes

Super!!!

dekbedden top, levering te laat, gecompenseerd met verzendkosten

Prima service van Smulderstextiel.nl nadat de zending niet binnen de voorspelde tijd geleverd kon worden. De verzendkosten die ik betaalde omdat het een 24-uurs levering betrof werden netjes teruggestort na prettig contact met de klantenservice. De geleverde flanellen dekbedden zijn van prima kwaliteit en slapen perfect, evenals de meegeleverde kussens. Prima gedaan Smulderstextiel.nl!

Snelle levering en goede service

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV