Filtre

Bestellen en leveren gaan altijd prima. Katoenen overtrekken van prima kwaliteit. Helaas had mijn moeder een set uitgezocht die bij haar op de foto anders overkwam toen ze het in het echt zag. Deze keer dus moeten retourneren.

Mooi gemaakt, geheel naar mijn zin...

Perfecte levering, en informatie

een tevreden klant

duidelijke website, snelle levering

ik kocht een dekbedovertrek als verjaardagscadeau voor mijn zus. Het kwam de volgende dag al meteen en het kwam helemaal overeen met mijn verwachtingen. Het dekbedovertrek was wel enigszins gekreukeld leek het, waarschijnlijk was het door een andere klant al uit de verpakking gehaald. Geen probleem, maar het viel mij wel op.

Goed en snel binnen

Mooie dek bed over trekken Alleen jammer dat de verpakking al los was toen die gebracht is.

Betrouwbare webwinkel

Al een paar keer iets besteld en nog nooit problemen gehad.

Wat ik heb gekregen is goed.

Ik heb nog niet alles binnen. Maar wat ik nu heb is prima. Ben er erg tevreden over.

super mooie kwaliteit

supersnelle levering.. mooie kwaliteit..waar voor je geld

Supersnel bezorgd

Supersnel bezorgd. Goede kwaliteit van de producten.

Het is een heel mooie en prima dekbedovertrek

Goed bezig

Mijn eerste ervaring om tewingelen op internet bij Smulders ging erg gemakkelijk en snel goed bezig Met.vr.groet

Subliem

Snelle levering, mooie stevige dekbedovertrekken

Alle bestellingen keurig en op tijd bezorgd

Lang en veel gezocht op jnternet naar de beste producten en door de prijs/kwaliteitverhouding uitgekomen bij Smulders. Natuurlijk speelde de sale daar ook een rol bij.

Snel en goed

Zondag besteld, maandag in huis. Sneller kan bijna niet. Goed verpakt en alles in 1 bestelling geleverd.

Too

Was net zo mooi als op het plaatje. Snelle levering. Zeer tevreden. Volgende keer weer via Smulders!

Snelle levering en mooie kwaliteit

Goed en snel

Gewoon prima. Razendsnel en correct geleverd. Het overtrek van Rivièra maisonnette is uiteraard prima.

Mooi dekbed hoes

mijn bestelling was er vlug. Mooi katoen dekbed met mooi duidelijk beelld

Selle levering, na retourzending geld binnen 3 dagen op rekening gestort. Top.

Goed!

Perfect, veel keuze goede kwaliteit en niet duur

Aandacht voor klanten

zeer snelle beantwoording van mails. Snelle levering in prima verpakking

Mijn ervaring is uitstekend.

Met zorg ingepakt en verzonden.

Webwinkel prima, laken kapot

Keurige webwinkel maar artikel is al kaot voor ik het op bed kon doen .

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV