Filtre

Mooie spullen

Beddengoed gekocht. Goed van kwaliteit en niet duur. Snelle levering.

overzichtelijk, veel keus

als ik weer beddengoed nodig heb, zal ik deze webwinkel weer bezoeken

Snelle levering, super product

Ene dag besteld volgende dag in huis. Netjes verpakt en blij met mijn bestelde producten

Slecht gedrukt

Bij de eerste keer wassen (voordat hij op het bed lag) dekbed hoes binnenstebuiten gewassen, en kwam er al vaal uit met wittige streepjes. Aangezien het dekbedhoes niet 1 van de goedkoopste is, vindt ik het slechte kwaliteit. Prijs kwaliteit verhouding: zeer slecht. Groetjes Thomas.

het kan niet beter

Op zondag avond het idee gekregen om voor de kleinkinderen iets te kopen kom toevalliger wijs uit bij Smulders textiel ik bestel om 23.40 uur en maandagmiddag om 14.05 alles in huis !!!! Rest mij alleen te zeggen het kan niet beter ,topkwaliteit ,gunstige prijs , snel geleverd

Uitstekend! Snel en prachtig!

Prachtig dekbed. Mooie diepe en donkere kleuren. Lekker zacht overtrek zonder te glijden of zweten.

super

S avonds besteld de volgende dag geleverd. Top kwaliteit . Een aanrader

Prima service!

Op tijd geleverd, goede kwaliteit.

Goede artikelen snel geleverd

Helemaal tevreden. Alleen het feit dat Smulders niet rechtstreeks in Portugal levert is voor mij een minpuntje

Prachtig dekbedovertrek lekker snel in huis

De meeste keuze van het net. Makkelijk te vinden wat we wilden. Goede foto's ook.

Goede winkel

Fantastische dekbedovertrek goede kwaliteit

Mooi kleed. Snelle levering.

de dekbedhoes is niet dezelfde kwaliteit als het hoeslaken

Ik bestelde bewust satijn-katoen zodat het niet zo zou kreuken. Helaas kreukt de dekbedhoes vele malen meer dan het hoeslaken terwijl het hetzelfde materiaal zou moeten zijn maar dat is niet zo. Het hoeslaken is van veel gladder materiaal.

Service goed! Levering mooi op tijd. Goed verpakt

Helaas was mijn beddekovertrek niet goed van kwaliteit. 100% katoen. Na twee keer wassen al niet meer mooi van kleur. Misschien verkeerde merk gekozen!

Goede en snelle levering

De lakens zijn snel geleverd en voldoen prima aan de opgegeven maat.

Prima snelle levering; prima product

Ik heb op zondag het artikel besteld en maandagmorgen vroeg was het al in huis. Het voldeed precies aan mijn verwachtingen. De prijs was heel acceptabel.

Mooie dekbedovertrekken. Zeer ruimvallend. Goede kwaliteit

Prima kwaliteit dekbedovertrekken en snelle levering.

Snel en goed zoals het hoort

Snel en goed zoals het hoort.

Gewoon top

Laken is perfect mooi ruim en sluit goed om de matrassen

Duidelijke site, snelle levering.

Ik vind het kussen te warm en te hoog

Ik had beter een kapok kussen kunnen kopen. Ik gebruik continue zuurstof en kan niet op mijn rug liggen. Ik vind het kussen te warm en te hoog . Helaas verkeerde keuze gemaakt.

Heel erg mooi

Ziet er voortreffelijk uit, heel mooi

tevreden

correct

Ontzettende goede kwaliteit en snel geleverd, heel fijn dat het in het echt allemaal nog mooier is.

Prima!!!

18 Kloosterweg