Filtre

Goede en snelle levering

Snelle levering en goed product

Normaal

Wat moet ik er van zeggen? Besteld, betaald, bezorgd. Dat is toch de bedoeling?

Uitstekend, iedere bestelling weer!

Snelle levering en goede klantenservice, top!

Snel, betrouwbaar en transparant

Verstrekt direct inzicht in beschikbaarheid van bestelde artikelen. Geven goed inzicht in the status van de bestelling.

Patroon

Ik heb een groene dekbed gekocht, op het plaatje zag ik alleen een groene dekbed zonder patroon, er stond ook niks in de omschrijving dat er een patroon in zat, toen ik het pakketje open deed was ik best teleurgesteld, in het pakket zat een kaart met de bestelde product. Als je heel goed keek, dan zag je de patroon terwijl op internet niet het geval is. Als feedback duidelijk aangeven dat er een patroon in zit, en op de foto's laten zien, want de dekbedden zijn al niet goedkoop

Prima winkel

Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

Zeer fijn geregeld

Ben er zeer tevreden mee en net wat ik wou hebben

super

super snelle levering, kwaliteit top. slaapt heerlijk.

Kreukt ontzettend, wel mooi katoen.

Mooi katoen, kreukt wel ontzettend

Snelle levering. Helaas zat er een gaatje van ongeveer 1 cm in het geleverde dekbedovertrek. Ik hoop dat ik snel een nieuwe ontvang.

Snelle levering,prima kwaliteit dekbedovertrek.

Weef fouten in midden dekbed. Harde stof, niet kreukvrij

Zie boven

We werden er heel blij van

Snelle levering Goede website Klik klik klik En de volgende dag lig je al onder je nieuwe laken Geweldig !

Goede prijs, niet optijd

Twee dekbedhoezen besteld. Na bestelling bleken ze niet op voorraad te zijn en werden later geleverd. Goede prijs maakt e.e.a. goed.

Goed site Snel levering Mooi product

Kwaliteit valt tegen

Stof is niet fijn, te ruw.jammer bij een dekbedovertrek.

Snel, goed en prima kwaliteit

Wat een snelle levering, en mooie kwaliteit. Ook voldoende keus. Koop hier vast weer.

Schitterende kwaliteit

Prachtig dekbed. Kleuren matchen mooi zoals bedoelt was. En een zeer goede kwaliteit!

Extreem snel geleverd en alles erg netjes verpakt

's avonds heel laat besteld en de volgende middag al in huis, zeer snel geleverd en heel netjes verpakt. Producten zijn ook van goede kwaliteit. Aanrader

Helemaal super

Ik ben zo ontzettend tevreden, dat ik woensdag nog een dekbedovertrek bestel.

Goede snelle service

Goede snelle service

Prima bedrijf.

Alles verliep naar wens

Ik wilde graag dekbedovertrekken die groot genoeg zouden zijn voor ons dekbed 260x240. Het fijne aan deze website is dag je op totale lengte kunt zoeken. Heb gezocht op 260 breed en 260 totale lengte. Op de buitenkant van de overtrek stond 260x 200/220, maar na het uit de verpakking halen, klopt de totale lengte wel degelijk! Ben erg blij met deze optie als zoekfunctie en dat ik bij jullie een fijn dekbedovertrek heb kunnen vinden!

Zeer tevreden!!

Het overtrek is precies wat ik er van verwachtte. En vooral heerlijk lang!! Bij een iets dikker matras is dat wel noodzakelijk! En het is een heerlijk materiaal om onder te slapen. Ik ben heel blij. Rona.

Snelle levering, goede prijs, goed product

Snelle levering, goede producten, goede prijs

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV