Ruime keuze, snelle levering.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Veel plezier van uw aankoop!
Een van mijn bestelde producten bleek niet snel leverbaar te zijn. Makkelijk een ander (iets duurder) product kunnen bestellen, zonder extra kosten. Producten van goede kwaliteit.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Graag tot een volgende keer!
De site geeft een goed beeld van het aan beddengoed , scherpe aanbiedingen , na bestelling goede info over nota en levertijd , indien wijzigingen deze worden direct via mail doorgegeven
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Veel plezier van uw aankoop!
Op tijd geleverd ziet er mooi uit
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
100% microvezel is niet helemaal ons ding. Heel dun, licht en warm. Katoen gewend, bevalt ons toch beter. Verder een mooi dekbed, kleuren zijn gewoon goed, maten zijn goed. Kwaliteit prima.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. U mag altijd kosteloos retourneren wanneer een artikel niet naar wens is (bijvoorbeeld het materiaal), mits ongebruikt en ongewassen.
Keurig geleverd
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Mijn bestelling is super snel en perfect bezorgt. Heel blij met de overtrek.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Graag tot ziens in onze webshop!
Goed en snel geregeld. Duidelijke site met veel keus.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
mooie kwaliteit en een snelle levering
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Een geweldige kwaliteit met een super grote instop strook. Ik wil daar meer dekbedhoezen van hebben, dus wil ik regelmatig een nieuwe overtrek set bestellen.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Graag tot een volgende keer!
De plastic verpakking van het dekbedovertrek was aan 1 zijde open, het leek net of iemand het terug gestuurd had. Vind ik jammer want ik gaf het aan mijn dochter voor haar verjaardag.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Tijdens het transport kan het goed voorkomen dat een verpakking scheurt. Het plastic waar het in verpakt zit is vaak hard en stug en scheurt daardoor sneller. Geretourneerde artikelen worden altijd gecontroleerd en indien nodig opnieuw verpakt. Wij wensen uw dochter veel plezier van haar cadeau!
Bestel al vaker mijn beddengoed bij Smulders.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Graag tot een volgende keer
Veel keus, goede kwaliteit, snelle service, duidelijke uitleg producten
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Graag tot ziens in onze webshop!
Het Snooze dekbedovertrek is van heerlijk zacht katoen, en lang genoeg om in te stoppen.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Ben heel blij met de dekbedhoes
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Veel plezier van uw aankoop!
Snelle levering en prima spullen.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Goeie services en goeie kwaliteit
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Ondanks de corona was de bestelling de volgende dag al binnen! Prachtig dekbed, super geslapen! Ik zal zeker in de toekomst weer bestellen bij smulderstextiel!
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Graag tot een volgende keer!
Ik was al tijden op zoek naar een dekbed dat groot genoeg was. Eindelijk heb ik die hier gevonden. Hij werd verbazingwekkend snel geleverd en voldoet prima!
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Veel plezier van uw aankoop!
snelle levering, super kwaliteit, heel blij mee
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Mooie afbeeling op hoes maar na wassen ;was deze erg gekreukt ondanks snel eruit halen na wassen
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het zal wellicht helpen op lageren touren te centrifugeren en het artikel dan indien mogelijk te laten drogen aan de lucht/ lijn.
Zeer snelle levering
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Hele goede kwaliteit voor deze prijs. Echt een aanrader
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Een goede kwaliteit, snelle service en veel keus.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Graag tot een volgende keer.
Mooi kussen ik slaap iets beter.
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV