Mooie en goede afwerking.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Zaterdag bestelling gedaan en maandag in huis. Na wassen en prachtig opgemaakt bed. Heerlijke kwaliteit dekbedovertrek. Was ook zeker niet goedkoop maar daar is de kwaliteit ook zeker na.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Veel plezier van uw aankoop!
Dekbed van 140x220cm gekocht. Staat ook op de verpakking, maar bij nameten is het 200cm. 220cm lengte voor een eenpersoons dekbed schijnt niet te bestaan, behalve op papier. Erg jammer. Lange mensen willen ook graag warm blijven. Service van Smulders is wel prima.
Hartelijk dank voor uw review
Op het plaatje zijn de kleuren sprekende dan in werkelijkheid. Na èèn keer wassen heeft èèn kussensloop erg vale strepen. Heel vreemd. Ik zou niet voor een tweede keer iets aanschaffen. Verder was de bezorging uitstekend met track en trace en afgesproken levertijd. Ria.
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wilt u nog even contact opnemen met onze klantenservice zodat wij de klacht met u kunnen bespreken en tot een oplossing kunnen komen?
ik had al ervaring met Sylvana kussens en door mijn nieuwe aankoop bij smulders te doen had ik binnen een dag mijn kussen al thuis.
Fijne winkel. Vlotte nette service.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Fijne service en goede kwaliteit. Levering was op tijd en netjes
Hartelijk dank voor uw mooie complimenten! Veel plezier van uw aankoop!
DDDD kwaliteit is de beste.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Geweldig, de volgende dag in huis, ondanks crisis. Witte Litaer prachtig merk. Groot assortiment.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Veel plezier van uw aankoop!
Ik bestelde een dekbedhoes voor mijn dochter. Die zou de volgende dag komen en mijn dochter heeft daar echt op zitten wachten. Nadat ik contact had gezocht kreeg ik te horen dat het dekbed niet geleverd kon worden (uit de voorraad). Uiteindelijk heeft het echt weken geduurd. Ik heb zelf steeds contact gezocht telefonisch/per mail en kreeg uiteindelijk te horen dat er een alternatief was, hetzelfde dekbed maar dan katoen. Ik was met stomheid geslagen, waarom hebben jullie dat niet gelijk aangegeven? Nu had ik het dekbed de volgende dag ik huis.
Wanneer artikelen niet voorradig zijn vermelden wij dit direct op onze site. Ik vind het spijtig dat dit zo bij u gelopen is. Wij leren van deze situatie. Excuses voor het ongemak.
Ik vind het best lang duren voordat men het retour gedane artikelen terug krijgt.
De retourverwerking is binnen 7 dagen. Meestal nog veel sneller. Helaas kan het gebeuren dat in bepaalde periodes de retourverwerking wat langer op zich laat wachten.
Ik ben niet tevreden, de slopen waren erg dun en te smal Jammer zou niet zo gauw meer bestellen. Vrgr. Aletta
Hartelijk dank voor uw beoordeling. U mag in dergelijke gevallen altijd contact opnemen met onze klantenservice voor een oplossing.
Toen mijn bestelling kwam bleek een dekbedhoes en slopen te ontbreken. Heel vervelend. Na een telefoontje werden deze twee items nogmaals kosteloos gestuurd. Achteraf gezien denk ik dat de dekbedhoes en slopen onderweg zijn ontvreemd. De eerste verpakking ( hoeslaken en laken) zat in een behoorlijk grote plastic zak. Die makkelijk openging. De nazending zat in een veel kleinere zak en er zat een bedankt voor uw bestelling en een folder bij in tegenstelling tot de eerste zending.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Gelukkig is de bestelling nu compleet. Veel plezier van uw aankoop!
Erg tevreden
Fijn dat u erg tevreden bent! Graag tot een volgende keer.
Goede kwaliteit, faire prijs en snelle levering.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
2 echte jongens dekbedden besteld. Makkelijk te bestellen. Snelle levering en prima dekbedhoezen. Ook eerdere aankopen bevallen goed.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Graag tot ziens in onze webshop.
Groot bestelgemak en snelle bezorging
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Gemakkelijk bestellen ,direct reactie ,volgende dag in huis. Super snel ,en geweldige kwaliteit ,zal zeker vaker bestellen
Fijn te lezen dat u zo tevreden bent. Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Voor het eerst online besteld. Perfect , voor herhaling vatbaar.
Snelle levering, nette prijs. Een aanrader
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Veel plezier van uw aankoop.
dekbed ziet eruit zoals op het plaatje.
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
De bestelling was snel binnen en het bestelde dekbed voldoet volkomen aan mijn verwachtingen.
Veel plezier met de aankoop. Graag tot ziens.
Snelle levering en de kleuren komen goed overeen van het plaatje op de overtrekken!
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Veel plezier met de aankoop. Graag tot ziens.
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV