Snelle levering, en de produkten zijn van goede kwaliteit.De beschrijving van de produkten op de website laten je de juiste keuze maken.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
1 dekbedovertrek was een stuk naad los ,dat heb ik zelf maar gemaakt op naaimachinewant ik had hem al gewassen. Ook veel draadjes zaten eraan aan beide overtrekken. Gewassen en opgehangen maar de kreuken kreeg ik met strijken zelfs niet eruit. Jammer zijn duur genoeg. Groetjes brigitte
Hartelijk dank voor uw beoordeling. U mag in dergelijke gevallen altijd contact opnemen met onze klantenservice voor een oplossing.
Voor het hele gezin nieuwe kussens besteld, met ieder zijn/haar eigen voorkeur. Goeie kwaliteit, snel geleverd voor goeie prijs. We slapen weer als roosjes.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Veel plezier met de aankoop. Graag tot ziens.
De bestelling was keurig verpakt en snel in huis
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Veel plezier met de aankoop.
Dat wat ik zocht bleek het te zijn
Veel plezier met de aankoop. Graag tot ziens.
Snel en netjes verpakt afgeleverd. Mooie kwaliteit.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Graag tot ziens.
Dit is de 3e keer dat ik bij jullie bestel en ik ben dik tevreden over de prodicten, de aangeboden prijzen en de snelle bezorging. Dus prima zo!
Ik ben al langer klant bij Smulderstextiel. Prima kwaliteit linnengoed en snelle bezorging. Ik blijf zeker klant.
Alles netjes geleverd
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Fijn dat alles naar wens is verlopen. Graag tot ziens.
Alles is heel goed gegaan. Het pakket is goed aangekomen. Mooi dekbedovertrek
Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag tot ziens.
Erg tevreden over 1e keer Smulderstextiel, snelle verwerking van de bestelling van diverse producten. Duidelijke website en ook goeie afhandeling van de bezorging.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag tot ziens.
Duidelijke terugkoppeling dat de zending iets vertraagd was. Pakket in goede orde ontvangen
Ik heb een mooi dekbed besteld. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ook was er snelle levering
Bedankt. Veel plezier met de aankoop!
Kreeg wat ik besteld had en van goede kwaliteit.
Bedankt voor de reactie en hopelijk tot ziens.
Slaapt heerlijk!
Zeer snel geleverd
Fijn te vernemen dat u tevreden bent. Veel plezier met uw aankoop!
Mijn ervaring met Smulderstextiel is uitstekend. Het dekbedovertrek werd snel geleverd en is prachtig! Ben zeer tevreden en zal zeker nog eens bestellen.
snel ontvangen goed verpakt
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
De bestelling was heel snel bij mij thuis en prachtig verpakt, maar de kwaliteit van de lakens en slopen viel niet mee. Zeker niet na een wasbeurt.
Aangenaam verrast!
Fijn te vernemen dat u tevreden bent. Veel plezier met uw aankoop!
Het item was snel en goed geleverd. Helaas kan ik absoluut niet aan het kussen wennen. Het is veel te hoog en niet zoals aangegeven op de website geschikt voor een zachter matras. Dat is jammer want het was een heel erg duur kussen en terugsturen lukt niet meer
Mooie kwaliteit en kleur precies zoals aangegeven. Ik ben er blij mee.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien u graag terug in onze webshop.
Ik ben blij met mijn nieuwe dekbedhoes, alleen vind ik m slecht afgewerkt. Soms is er dubbel gestikt, of een stukje niet gestikt waardoor er rafels ontstaan. Dat vind ik wel jammer. Verder wel goede kwaliteit.
Wanneer u niet tevreden bent mag u altijd contact opnemen met onze klantenservice.
Eerste bestelling goed bevallen dank u wel!
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien u graag terug in onze webshop.
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV