Snelle levering, prachtige lakens.
Hartelijk dank voor uw boordeling
Na dat bleek dat er 1 dekbedovertrek uit pakket verdwenen was geweldige service gekregen
Wat fijn om te horen, een 10 voor onze service. Dank u wel!
Goede prijs/kwaliteit snelle levering. Prima website
Bedankt voor uw beoordeling
Makkelijke bestel site. Snelle en correcte levering volgens afspraak
Hartelijk dank voor uw 10! Graag tot ziens.
Snelle levering, goeie kwaliteit
Bedankt voor uw beoordeling
Ruime keuze kwaliteits beddengoed en snelle levering. Goede retourservice. Ik ben erg terveden!
Wat fijn te lezen. Veel plezier met de aankoop!
Goed product conform afspraak verstuurd
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Heel graag tot een volgende keer.
Ik had een dekbedovertrek besteld, maar de leverdatum was ruim 4 weken later. Ik had dit niet goed gezien en kwam hier pas achter nadat ik had betaald. Omdat het een cadeau was kon ik hier op wachten en dus belde ik met de vraag of ik deze bestelling kon annuleren. Dit was geen probleem en het bedrag is terug gestort.
Hopelijk kunnen wij u een volgende keer beter van dienst zijn. Hartelijk dank voor uw reactie.
Zou het fijn hebben gevonden als de foto op de website realistischer was. De foto kwam totaal niet overeen met de werkelijkheid. Heel erg teleurgesteld toen ik het product ontving, terwijl ik er met smart op heb gewacht.
Wat vervelend om te horen dat het overtrek niet naar wens was, ik zie dat u hierover geen contact heeft opgenomen met onze klantenservice. Wij helpen u daar graag mee verder. Ook is het zo dat u artikelen die niet naar wens zijn binnen 30 dagen aan ons mag retourneren.
Ben blij met alles snelle bezorging top
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Graag tot ziens.
De handdoeken zijn zacht maar nemen geen water op. Het doet denken aan fleece stof: zacht maar ongeschikt voor water. Over de keuken- en theedoeken ben ik tevreden.
Wat vervelend dat de handdoeken geen water opnemen, dat is heel onhandig voor handdoeken! Sommige nieuwe handdoeken hebben nog een "nieuwe laag" waardoor ze moeilijk water absorberen, ik wil u daarom adviseren ze te wassen met het liefst een scheut azijn. Wellicht dat ze daarna beter drogen. Mochten ze uiteindelijk nog niet werken mag u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice voor een oplossing.
Ik heb prettig gezocht in alle mooie dekbedovertrekken, maar ik kon geen favorieten selecteren, dus ik heb een winkelmandje gevuld, en om er even over te denken de inhoud hiervan met de knipselfunctie in een Worddocument opgeslagen. bewerkelijk ....
Indien u een account aanmaakt, kunt u in deze persoonlijke omgeving uw favorieten opslaan. Graag tot ziens.
Ruime keuze goede kwaliteit
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Graag tot ziens.
tevreden
Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag tot ziens.
Besteld-geleverd-en betaald. Zo hoort het
Fijn dat alle snaar wens is. Graag tot de volgende keer.
Snelle levering, fijn product.
Hartelijk dank. Veel plezier met de aankoop!
Kan niet beter
Hartelijk dank voor uw reactie en graag tot ziens!
Hartelijk dank voor uw reactie, veel plezier met de aankoop!
Snel geleverd mooie producten
Hartelijk dank!
Ik was zeer tevreden.
Hartelijk dank voor uw reactie en graag tot ziens!
Snelle verzending en een fijn zacht dekbedovertrek , zomerse print met een lange instopstrook .....
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Pakketje was niet goed bezorgd door post.nl De klantenservice sprak vervolgens niet post.nl aan maar zei tegen mij dat ik maar even in de straat moest gaan vroegen of iemand iets ontvangen had.
Wij hebben navraag voor u gedaan echter gaf de chauffeur aan het pakket wellicht bij de buren te hebben afgegeven. De snelste weg is dan om het hen te vragen. Helaas zijn wij ook afhankelijk van de vervoeder. Excuses voor het ongemak.
Het bestelde item kwam op afgesproken datum. Goede communicatie over de bestelling. Minpunt was dat bij het ophalen, de verpakking open was. Post.nl weet de reden niet. Pakket binnenin was ongeschonden.
Wat fijn dat de inhoud van het pakket ongeschonden was! Bedankt voor uw beoordeling en alsnog veel plezier gewenst met uw aankoop.
Mooi product, precies wat ik wilde. En snelle levering.
Fijn om te horen, graag tot ziens.
Genoeg leuke prints,die bij kinderen inde smaak zullen vallen.zij zullen graag onder hun dekbedhoes gaan slapen! Zij hebben een primaire reactie.
Bedankt voor uw 4 sterren!
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV