Het is precies wat ik er van verwacht had
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn, dat uw bestelling aan uw verwachtingen voldoet.
Dekbedovertrek was er gelijk de volgende dag. Echter, ik heb nu 2x iets bij Smulders besteld en 2x heb ik het terug gestuurd. 1ex een kale witte plek op een blauw dekbed. 2ex een haal en losse draden midden in het dekbed. Jammer.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat ontzettend jammer dat u het tot 2 keer toe hebt terug moeten sturen, dat betreuren we.
Laatst een verkeerde maat besteld. laken retour kreeg mijn geld en verzendkosten terug. Dat vind ik echt netjes.
Fijn dat alles naar wens is verlopen.
er is veel keuze en moeilijk te kiezen, maar altijd tevreden.
Bedankt en tot ziens.
Mooie èn fijne dekbedovertrekken!
Hartelijk dank. Fijne dag gewenst!
Synthetisch dekbed was mijn wens ,en deze is door jullie naar volle tevredenheid geleverd.
Bedankt voor uw review en tot ziens.
website prima, makelijk bestellen snelle levering echt super.
Hartelijk dank en graag tot ziens.
Op 5 mei 2022 2 dekbedovertrekken besteld. Een week later kwam de actie 2e overtrek voor de halve prijs. Contact gehad met de klantenservice van Smulders en we krijgen alsnog het 2e dekbedovertrek voor de halve prijs. Top!
Fijn te lezen dat alles naar tevredenheid is opgelost.
Smulders heeft mooie kwaliteit bedtextiel. Alles werd snel en zorgvuldig afgeleverd!
Bedankt voor uw beoordeling, graag tot ziens.
Goeie kwaliteit producten.
Dank u voor uw review over de snelle levering. Fijn dat u blij bent met de kwaliteit.
Goede kwaliteit en snelle levering
Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag tot ziens.
heel mooi overtrek, fijn dat het helemaal van katoen is.
Dank u voor uw review. Veel plezier van uw mooie overtrek.
Maar de levering en afronding is ten volte tevredenheid
Hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling en graag tot ziens.
-/- 50 euro voor een hoeslaken overdreven. + Snelle, betrouwbare levering als altijd. + efficiënt, transparant
Hartelijk dank voor uw bericht. Onze excuses, dat u de prijzen te hoog vindt. Ook wij worden helaas geconfronteerd met prijsstijgingen. Dit komt o.a. door de stijgende transportkosten, grondstoffen die schaarser zijn, ed.
Alle afspraken klopten!
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Graag tot een volgende keer.
Zie boven
Dank u voor uw beoordeling. U heeft inmiddels contact gehad met onze klantenservice. Tijdens het bestelproces heeft u, wellicht niet bedoeld, de verzenddatum van 8-5 ingegeven. Uw bestelling is deze dag naar u verzonden.
Geweldig! Mooi van kleur.
Hartelijk dank voor uw review en graag tot ziens.
Kwaliteit die je hoopt te krijgen, krijg je ook voor n leuke prijs ,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Geniet van uw aankoop.
Duidelijke website, goede bestelmogelijkheid en levering.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. We staan graag voor u klaar.
Als ik bloemen o.i.d. bestel, dan gaat alles goed tot ik bij de betaling aankom. Dan lukt het bij mij niet goed. Maar bij jullie had ik daar géén last mee! Ik ben een digitale kluns, vandaar. Oh, en stop nou maar met het sturen van reclame nu, a.u.b.
Dank voor uw beoordeling. Fijn dat betaling gelukt is, wens u veel plezier van uw aankoop. U bent niet ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Het kan zo zijn dat er in uw mail inbox advertenties van ons worden getoond d.m.v. van uw eerdere zoekgeschiedenis, maar dit zijn geen e-mails van ons. Als u op het icoontje met de i van de advertentie drukt, kunt u aangeven de adverteerder te blokkeren, zodat u dergelijke informatie niet meer ontvangt.
Om cadeau te geven kocht ik een dekbedovertrekset. 's Avonds besteld en de volgende ochtend werd het al bezorgd. De kwaliteit van de producten is uitstekend.
Bedankt voor uw mooie beoordeling.
Fijn kussen
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat het kussen naar wens is.
Goede kwaliteit en pasvorm van het hoeslaken. Prijzig maar het is het waard
Hartelijk dank voor uw beoordeling. U heeft een mooie keuze gemaakt, Essenza heeft fijne hoeslakens. Geniet ervan en graag tot ziens in onze webshop.
Tevreden over kwaliteit en levering
Heel fijne dekbedovertrekken, snelle levering al eens eerder besteld en zeer tevreden.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u zeer tevreden bent, we zien u graag terug in onze webshop.
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV