Filtre

Heerlijk kussen

Ik ben altijd bang om een nieuw kussen aan te schaffen omdat ze zelden voldoen aan de beschrijving. Dit kussen is geweldig. Het ligt heerlijk en mijn nekpijn is verdwenen.

Geen kinderkussen

Speciaal een kinder hoofdkussen bestekd voor mijn 4-jarige dochter. Maar het blijkt toch echt veel te groot te zijn, echt een hoofdkussen voor volwassenen. Wel een fijn, compacte kussen. De kwaliteit lijkt niet verkeerd.

Snelle levering, maar niet helemaal volgens verwachting

Ik had 2 kussens besteld, slechts 1 ontvangen. Het medisch kussen is stug en niet comfortabel. Het retourproces is nogal omslachtig, waarbij veel velden op een te printen formulier moeten worden ingevuld. Ik had 2 beschermhoezen besteld voor de kussens, echter deze blijken geen standaard maat voor een regulier kussen te hebben. Jammer dat dit op de website niet staat vermeld en ook jammer dat ik de hoezen niet meer kan retourneren omdat ze al gewassen zijn. Ik ben wel tevreden over de dekbed, dekbedovertrek en matrashoes. Ook jammer dat persoonlijke gegevens moeten worden ingevuld om deze beoordeling te schrijven.

Viel goed tegen.

Ik had de bestelling thuis en dan gaat het eerst de wasmachine in en na de was kwam hij er aardig scheef uit het is in ieder geval zo te zien niet door een kenner gemaakt die met een naaimachine om kan gaan !!!!

Heel snel in huis en heel goede kwaliteit dekbedovertrekken

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling bij Smulders textiel. Ik had mijn bestelling snel in huis en ik vind de kwaliteit van de dekbedovertrekken heel goed.

Makkelijk bestelproces, snelle levering

Zeer snelle en correcte levering van een goed product

Dekbedovertrek besteld, gelijk de volgende dag geleverd en prima kwaliteit van dekbedovertrek

Prachtige kwaliteit

Uw plek voor al uw super beddegoed

Top correct tijdig alles 100% conform verwachting

Ben erg blij met dekbedovertrek !

Fijne site..duidelijk en vertrouwd.. Heb er al diverse bestellingen gedaan..waren allemaal tot volle tevredenheid ! Kom er graag weer terug.

zeer tevreden

de bestelling was snel afgehandeld en het produkt is zeer goed

Precies wat ik verwachte

Perfect verlopen.

Goede website, grote keuze, snelle levering. Tevreden met de bestelling.

Mooi beddengoed

Zeer mooie overtrekset, goede kwaliteit. Ruime keus en betaalbaar.

Nvt

Nvt

Mooi passend kussensloop

kussenhoes van 100% katoen, heel fijn

Vooral dat het 100% katoen is

fantastisch

Snel geleverd, goede kwaliteit dekbedovertrek en de kleuren in het echt nog mooier

Goed en snel

Goed en snel

Mooie dekbedhoezen

Levering kwam stipt op tijd. Kleuren zijn erg mooi. Ze zien er goed uit.

👍👍👍👍👍👍👍

Gewoon super tevreden!

Goede service en kwaliteit.

Voor herhaling vatbaar!

Heel tevreden

Heel tevreden

kleur volkomen anders dan op de foto

snelle levering, maar de kleur van het product leek in niets op de kleur op de website. Direct teruggestuurd en dan begint het grote wachten...... Op je geld dus.

komt niet overeen qua kleuren als op de foto

op de foto lijken de kleuren veel feller en de print kleiner, in werkelijkheid komt het heel anders over

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV