Ik bestel via internet omdat ik gehandicapt ben. Het wordt dan in ieder geval thuis bezorgd. Echter, postnl gooit dan een briefje in de brievenbus dat ik het op moet gaan halen omdat ik niet thuis was, terwijl ik dus echt wel thuis was!
Helaas kunnen wij dit niet voorkomen. PostNL zal het pakket, indien zij niet, of wellicht te laat gehoor krijgen, et pakket bij een afhaallocatie afgeven. Mijn excuses voor het ongemak.
Gewoon prima
Bedankt voor uw reactie en hopelijk tot een volgende keer.
Ik vond de aflevering geweldig
Bedankt voor uw reactie en hopelijk tot een volgende keer.
Bestelling, bevestiging, betaling, track &trace, verpakking....alles uitstekend.
Hartelijk dank voor uw beoordeling, en graag tot ziens!
Artikelen werden snel Geleverd meteen de volgende dag al .
Fijn dat alles naar wens is. Veel plezier met de aankoop.
Goede kwaliteit en super service
Fijn dat alles naar wens is. Graag tot ziens.
Mooie dekbedhoezen goede kwaliteit en kleuren!
Fijne site Snelle levering Prima kwaliteit
Fijn dat alles naar wens is. Veel plezier met de aankoop.
Goede service prima kwaliteit prijsverhouding
Bedankt voor uw reactie en hopelijk tot een volgende keer.
Artikel precies zoals afgebeeld en omschreven ontvangen👍
Bedankt voor uw reactie en hopelijk tot een volgende keer.
Snelle levering, alles compleet en heel
Fijn dat alles naar wens is. Veel plezier met de aankoop.
Dekbedhoes ligt nog in de kast. Meer info op internet zou welkom zijn. Bv over dikte van de hoes
Bedankt voor uw mail. Indien u meer wenst te weten over de draaddichtheid en andere eigenschappen kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen dan alles voor u uitzoeken.
Makkelijk bestellen, veel keuze, makkelijk aangeven wat je wensen zijn, makkelijk te betalen en supersnel geleverd! Wat ik heb besteld is van zeer goede en mooie kwaliteit, kortom ik ben zeer tevreden en heel blij met mijn aankopen!
Fijn dat alles naar wens is. Veel plezier met de aankoop.
's Avonds laat op de avond een bestelling plaatsen en de volgende dag zijn de kussens al geleverd. Perfecte kussens en liggen heerlijk.
Hartelijk dank voor uw beoordeling, en graag tot ziens!
Duidelijke website........simpel bestellen........ruim assortiment....... Klantvriendelijke prijzen...... Tot aflevering alles prima geregeld......... Helemaal top
Hartelijk dank voor uw beoordeling, en graag tot ziens!
Heb hier 2 mooie herfsttaferelen dekbedovertrekken gekocht.De 2e wilde ik savonds bezorgd krijgen.Het lukte dezelfde avond niet meer terwijl ik voor 13 uur geboekt had.Had 4,95 extra betaald voor de avondbezorging.Het kon de avond erna.Kreeg de 4,95 terug van Smulders. Dit bedrijf uit Zeeland is super.
Bedankt voor uw reactie en hopelijk tot een volgende keer.
Mooie zachte katoen, extra lange dekbedhoes!
Bedankt voor uw reactie en hopelijk tot een volgende keer.
Ik had een Snoezig Palm Leaves flanel dekbedovertrek besteld, binnen 2 nachten begonnen de stiksel van zowel het dekbed overtrek als van de kussenslopen los te laten. Het product was afgeprijst, dus goedkoop is duurkoop. Ik bestel mijn dekbedovertrekken wel ergens anders. Zeer teleurgesteld.
Wat ontzettend vervelend dat het artikel niet naar wens is. Kunt u contact opnemen met ons zodat wij een oplossing kunnen aanbieden? Uiteraard is het niet de bedoeling dat u een defect artikel dient te behouden.
Snelle reactie op mijn vraag incl artikelnummers die ik kon bestellen. Artikel besteld en is inderdaad waar ik om had gevraagd!
Vlugge goeie service
Fijn dat alles naar wens is. Veel plezier met de aankoop.
Niets op aan te merken, netjes geleverd en fijn dat ik het op een PostNL punt kan afhalen, als het mij uitkomt.
Fijn dat alles naar wens is. Bedankt en tot ziens!
Tevreden
Hartelijk dank. Fijn!
Prima prijs kwaliteit verhouding.
Fijn dat alles naar wens is. Veel plezier met de aankoop.
Bestellen ging soepel, levering als beloofd (op tijd), en goede informatie over alles.
Bedankt voor uw reactie en hopelijk tot een volgende keer.
Levering keurig op tijd. Goede kwaliteit. Netjes verpakt.
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV