Filtre

Dekbedovertrek wel iets anders dan op plaatje.

Ik heb bij Smulders een silvana 4seisoenen dekbed besteld Kreeg het netjes verpakt binnen En het is een prima dekbed Ben heel erg tevreden Het zou alleen prettig zijn als er een paar reserve manchetknopen bij zouden zitten Is het misschien alsnog mogelijk om die er bij te kopen Ik hoor graag iets van u A.Wegewijs

heerlijk zacht en warm, wel een beetje duur

Ik heb een flanellen dekbedovertrek gekocht met een flanellen onderlaken voor een groot tweepersoonsbed. Het is een prachtige set en het slaapt ook heerlijk. Ik moet er wel bij zeggen dat ik het wat jammer vind dat het onderlaken zo pilt. daarvoor zal ik nog contact moeten opnemen, want het is zo wel erg aan slijtage onderhevig, en ik had gedacht er wel een poosje mee te kunnen doen. De hele slaapkamer ligt nu onder de pluisjes en stofrolletjes.

Snel en correct geleverd. De print van het prijzige Hip dekbedovertrek viel wel een beetje tegen in vergelijking met de afbeelding op de website.

Duidelijke site en snelle levering

Keurige levering tegen een goede prijs

Dekbed overtrek besteld, keurig op tijd geleverd en de prijs was ook netjes in vergelijking met de overige internet partijen.

mooie kwaliteit dekbedhoes zoals op de site vermeld

Erg mooi dekbedovertrek

Wij zijn er erg tevreden over. Wel is een dekbedovertrek scheef,wat jammer is. Als het bed is opgemaakt, zie je hetbijna niet.

Prima service.

Nadat ik belde over iets, werd door direct opgelost.

Goede kwaliteit

Dikkere kwaliteit stof. Goede oasvpm 24 cm matras

Prima kwaliteit en betaalbare prijs!

Al vaker dekbedovertrekken gekocht en onlangs nog 4 sets van flanel. Ze zijn prachtig en blijven mooi in de was. Dik tevreden!

Prima service en snelle levering

Betrouwbaar bedrijf. Goede kwaliteit dekbedovertrek.

Mooie kleuren combinatie

Kleuren combinatie van het dekbed komen precies goed uit met de gordijnen en vloer bedekking.

Snelle levering, mooi materiaal

Correct

Snel en perfect

Uitstekende manier van kiezen en bestellen. Snellere levering is niet denkbaar.

Aan te bevelen

Correct, snel en netjes geleverd

Zeer snelle levering,

Mooi dekbedovertrek, precies zoals op de foto!

Vlotte service.

Vlotte service. De kleur en het patroon klopten. Fijn materiaal.

Mooie spullen en vlot geregeld allemaal.

Alles lekker vlot in huis en mooie spullen.

Keurig bedrijf

Na klacht over kapotte overtrek zonder probleem een nieuwe overtrek. Keurige service

goede ervaring.

goede ervaring.

Goede verpakking en netjes

Supersnelle levering!

Ik heb een groot tweepersoons dekbed uit de sale besteld. Deze werd werkelijk supersnel en keurig verpakt geleverd! Bestelling verliep van a tot z echt top.

Snelle levering en een prachtige kwaliteit.

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV