Filtre

Mooie kwaliteit

Snelle levering mooie kwaliteit

Goede informatievoorziening en klantenservice

Je kent een bedrijf pas kennen als er iets fout gaat. Top opgelost zonder enige aarzeling

Heerlijk veel te kiezen en de volgende dag geslapen onder een nieuwe dekbedhoes

Teleurgesteld

De kleur van de dekbedovertrekken was heel anders dan op de foto. Maurits zand blijkt groenig. Jammer want ik zag het pas in het daglicht, alles uitgepakt en gewassen in de avond ervoor.

De foto op website komt niet overeen met de werkelijkheid

Ik heb een set van 2 eenpersoons flanellen dekbedovertrekken gekocht met een print van magnolia’s. De print is absoluut afwijkend van de foto op de website. Ik heb ze uitgepakt en op bed gelegd. Ik kan ze dus niet meer terugsturen. Maar ik blijf het jammer vinden.

hele goede ervaring

Had nog nooit on line besteld. Alles is keurig geregeld. Het bestelde was van goede kwaliteit en alles was keurig in orde. De betaling ook oke verlopen. Zal zeker nog eens bestellen

Comfortabel

Lekker zachte flanellen hoeslakens, zien er ook prachtig uit . Erg blij mee.

Volmaakt!

's Avonds besteld, de volgende dag al portvrij bezorgd. Keurig in een compacte doos, twee kleurige flanellen lakens strak in de verpakking. Niet duur, prima kwaliteit. Heerlijk in geslapen.

duidelijke uitleg van het artikel wat je koopt

mooie site. duidelijk, overzichtelijk, goede prijzen. mooie keuze van de artikelen. Makkelijk te begrijpen handelingen voor wat je wilt bestellen. Persoonlijk vind ik achteraf betalen heel goed .

Vlotte bestelproces en levering

Geen op- of aanmerkingen

Goed!

Goede kwaliteit en snelle en correcte levering.

Supersnel

Fijn materiaal, snelle levering én betaalbaar

Dekbed is net zo mooi als op het plaatje

Levering is keurig op tijd zoals beloofd in de email.

Snelle levering.

Ik had twee producten besteld. Verpakking was heel (buitenkant) maar de verpakking van het hoeslaken en molton waren beide gescheurd. Ik heb hierover gemaild, maar geen reactie ontvangen.

Telefonisch besteld, super vriendelijk geholpen, andere dag in huis! Geweldig!

Goede service en snelle levering

Communicatie zou iets beter kunnen zijn.

Paket ging naar Duitsland en het zou fijn geweest zijn als ik van de firma Smulders een info gekregen had dat het weggestuurd werd. In plaats van een paar dagen later van de Deutsche post dat het die dag komt. Verder alles prima!

Prima service, goede producten

!

Netjes op tijd binnen.

Ziet er erg mooi uit.

Uitstekend ervaren

Voor het eerst besteld en is mij prima bevallen . Correcte en snelle levering 👌👌👌

Hartstikke goed.

Snelle levering.

mijn verwachting werd royaal overtroffen

Dit was mijn eerste on-line bestelling en ik werd zeer aangenaam verrast door: 1 Het grote aanbod. 2 De snelle en korrekte levering. Ik zal dit zeker bij vrienden onder de aandacht brengen.En zal beslist nog wel vaker bij U een bestelling plaatsen.

Veel keuze , mooi spul !

Zeer snelle bezorging ! Komen hun woorden meer dan na . Top !

Mooie kleur en goede kwaliteit.

Kleur komt in het echt overeen met de afbeelding.

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV