Voor het eerst een bestelling gedaan, dit is zeker niet de laatste keer geweest. Ruime keuze en een snelle levering
Prettig te vernemen dat u tevreden bent. Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Snelle levering en atikelen zoals beloofd.
Wat fijn om te horen dat u blij bent met onze snelle levering!
Echter na 1 keer wassen zie ik dat een stuk van ongeveer 10 cm. van de de zijnaad is uitgescheurd. Heeft u hier een oplossing voor?
Wanneer er een defect is aan een artikelen mag u altijd contact opnemen met onze klantenservice 0113-212118. Wij komen dan samen met u tot een oplossing.
goede website, groot aanbod, snelle levering en echt kwaliteit
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Besteld en volgende dag stevig verpakt in huis. Super!!! Ik had meerdere dekbedhoezen besteld en heb er 1 uitgekozen. Natuurlijk was dit geen enkel probleem. Ik las overigens dat de hoezen uit de verpakking mogen worden gehaald. Iets wat ik niet gedaan heb.
Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service! Veel plezier met uw aankoop.
supermooi dekbedovertrek, bijpassend in mijn nieuwe slaapkamer
Veel plezier gewenst met de aankoop, bedankt voor uw beoordeling.
Snelle levering. Mooi en goed omschreven product.
Wat fijn om te horen dat u blij bent met onze snelle levering!
ik heb het heel goed ervaren en zou zeker mijn vrienden en kennisen aanraden om bij smuders te winkelen.
Ik had twee badmatten besteld. Deze waren binnen 2 dagen in mijn bezit. Helaas was het niet wat ik wilde en heb deze geretourneerd met PostNL naar een antwoordnr met retourenformulier. Voor de zekerheid enige dagen later gebeld om te vragen wanneer het bedrag wordt teruggestort. Als antwoord kreeg dat binnen een week, misschien wel 3 dagen het bedrag zal worden teruggestort. Welnu als dat gebeurd is ben ik helemaal happy.
Prettig te vernemen dat u tevreden bent. Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Bestelde artikel werd, zoals beloofd, op afgesproken tijdstip.
Wat fijn om te horen dat u blij bent met onze snelle levering!
Zeer mooie kwaliteit ,ben er super blij mee
Prettig te vernemen dat u tevreden bent. Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Snelle levering goede kwaliteit en klanten service👍
heel goed
Vlugge levering, prima materiaal. Tip Top
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Bestelling op tijd geleverd voldoet volledig aan verwachting.
Veel plezier gewenst met de aankoop, bedankt voor uw beoordeling.
Goede service en houd zich aan de bezorg tijd.
Prettig te vernemen dat u tevreden bent. Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Vrijdags besteld en volgende dag al in huis. Top!
Wat fijn om te horen dat u blij bent met onze snelle levering!
Website geeft goede informatie en er werd snel geleverd
Duidelijke afbeeldingen van produkten. Betrouwbare informatie over aflevering
Betrouwbaar Goede kwaliteit
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Mooie spullen voor goede prijzen
Service oké
Wat fijn om te horen dat u blij bent met onze snelle levering! Veel plezier met uw aankoop!
Site is gebruikersvriendelijk, er was netjes aangegeven, dat het product pas later dan normaal geleverd kon worden. Maar voor ik het wist, stond er een mail in mijn box, dat het pakket als was afgeleverd bij het ophaalpunt. Super. Omschrijving van product was ook erg duidelijk en product zag er hetzelfde uit als op de foto weergegeven.
Mooie dekbedden, allen zorg er voor dat je de volgende keer de dekbedden op voorraad hebt voordat je er mee adverteert. Goede kwaliteit dekbed.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Dekbed overtrek besteld,in werkelijkheid net zo mooi als in webwinkel.
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV