Pluspunten
Snelle levering en goede klantenservice netjes en correct
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij zien u graag een volgende keer.
Pluspunten
Alles naar wens en levering binnen 24 uur!
Bedankt voor uw mooie beoordeling en feedback.
Verbeterpunten.
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Snel en correct geleverd.
Fijn dat alles naar wens is verlopen. Graag tot een volgende keer.
Pluspunten
Super snelle levering, goede service!
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij wensen u veel en lang plezier van uw aankoop. Graag tot ziens!
Pluspunten
Snel en goed geleverd
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Graag tot een volgende keer.
Pluspunten
Supersnelle service en levering! Het kan niet beter.
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer.
Pluspunten
snel geleverd, goede kwaliteit
Fijn te lezen dat u zo tevreden bent! Wij wensen u veel en lang plezier van uw hoeslakens.
Pluspunten
Door mij fout besteld hoeslaken snel en kosteloos voor een iets duurder exemplaar omgeruild.
Pluspunten
Goede kwaliteit goede levering
Fijn te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens.
Pluspunten
Dekbedovertrek is van goede kwaliteit en ook supersnel geleverd
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn te lezen dat u tevreden bent.
Pluspunten
Snel geleverd, prima kwaliteit
VerbeterpuntenGa zo door
Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Wij zien u graag een volgende keer.
Wat fijn dat u tevreden bent, wij zien u graag een volgende keer.
Pluspunten
Snelle communicatie, fijn dat achteraf betalen kan en geen problemen met retourneren.
Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Wij zien u graag een volgende keer.
Pluspunten
Kwaliteit
VerbeterpuntenAssortiment
Hartelijk dank voor uw reactie. Kunt u ons een mail sturen via [email protected] met wat u als verbeterpunt graag zou willen zien in ons assortiment? Wij zullen dit verzoek dan in overweging nemen. Alvast bedankt!
Wat leuk te lezen dat u tevreden bent. Heel graag tot de volgende keer.
Pluspunten
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Pluspunten
Prijs kwaliteit is goed. Bezorg tijd is goed
Verbeterpuntengeen
Fijn te lezen dat u tevreden bent met onze service. Graag tot ziens.
Pluspunten
op tijd het juiste artikel geleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Fijn dat er een oplossing komt na het zoekraken van bestelling. Klantenservice erg aardig. Geweldige afhandeling. Alles is goed gekomen. Kan volgende keer met een gerust hart een bestelling doen.
VerbeterpuntenStuur geen mail met de vraag om een oordeel te geven over bedrijf als ik mijn bestelling na ruim een week nog steeds niet binnen heb, dan ben je te gefrustreerd om een beoordeling te geven.
Beste, Ik heb vandaag telefonisch contact met u gehad en zal zorgen dat uw pakket opnieuw verzonden zal worden. Morgen kunt u de nieuwe zending verwachten. Post.nl heeft helaas het eerste pakket niet kunnen traceren en zal de kosten op zich nemen. Mijn excuses voor het ongemak.
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit en betaalbaar. Zeer tevreden.
Dat is erg leuk te lezen. Bedankt voor uw reactie!
Pluspunten
Snelle levering en goed kwaliteit!
Bedankt voor uw reactie. Graag tot ziens in onze webshop.
Pluspunten
Bestelling op afgesproken dag geleverd
Fijn dat u tevreden bent. Daar doen wij het voor. Graag tot de volgende keer.
Pluspunten
Super snelle levering!! Ruim assortiment en goede prijs kwaliteit verhouding!
Bedankt voor uw complimenten.
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV