Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat het artikel snel is geleverd.
Goede kwaliteit mooi en je slaapt heerlijk.
Bedankt voor uw beoordeling. Veel plezier van uw aankoop!
Al twee keer besteld voor ouders en schoonouders; iedereen blij.
Bedankt voor uw beoordeling! Dat is heel fijn om te horen.
was een goede en prettige ervaring, goed geholpen en duidelijke uitleg speciaal over de maten van lakens/hoeslaken. was ook heel vriendelijk. is zeer zeker deskundig op haar gebied.
Bedankt voor uw beoordeling!
Eerste keer besteld, dacht dat ik bij de 3halen 2betalen discounter zat, maar vergist, geen korting, ander bedrijf. Daarom alleen voor de kinderen nieuw overtrek besteld. Ik had niet verwacht dat het zo snel gebracht zou worden, dat was dus al geweldig, ze lagen idd de volgende dag al onder hun mooie, nieuwe, zachte overtrekkies, inclusief wasje natuurlijk, ruikt het lekker fris en bloemerig :-) Voor mij de volgende keer al een mooie flanellen lits-jumeaux in gedachte, verheug me al!
Bedankt voor uw beoordeling. Veel plezier met de aankoop en graag tot een volgende keer!
Een zeer ruime keuze, zeer duidelijke website waar je makkelijk kunt filteren. De bestelling wordt snel en goed geleverd.
Bedankt voor uw beoordeling. Veel plezier met de aankoop en graag tot ziens.
Heerlijk gladde koele lakens, de percale katoen topper hoezen van Kiyoh. Heb er verschillende en wil nooit meer andere.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
2 dekbedden besteld en die zijn de volgende dag geleverd in een mooue doos en de dekbedden in hoezen. Mijn nieuwe bed is er nog niet, dus dekbedden nog niet uitgeprobeerd. Dekbedhoesen hebben vertraging. Ruim 6 weken. Jammer.
Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat het dekbedovertrek vertraagd is. Onze excuses hiervoor. Mocht u de bestelling wensen aan te passen of te annuleren, kunt u altijd contact met ons op nemen.
Ik ben heel blij met de duidelijke foto's van Smulderstextiel. Nu voor de 2e x een product gekregen dat precies lijkt op de foto's. Beddinghouse dekbedovertrek vind ik echter minder lekker zacht aanvoelen.
Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat het Beddinghouse overtrek wat minder zacht aanvoelt. Mocht u hierover nog vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.
het zeer ruime assortiment maakte de keuze wat lastig. Daarom was de mogelijkheid om het dekbedovertrek op mijn eigen bed te projecteren handig. Super dat ik meteen de volgende dag in huis had! Kon in één dag mijn slaapkamer een complete transformatie geven.
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
Fijne stof hoop dat mijn ander dekbed wie ik ook besteld heb gelijk ook zo goed is.. wacht af..
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Nog veel plezier van uw aankoop.
Prachtig product
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Veel plezier met de aankoop.
ze doen wat ze beloven
Fijn om uw review te lezen.
Mooi assortiment, en fijne materialen
Hartelijk dank voor uw 5 sterren.
Behalve het enorme aanbod, de snelle levering en de eenvoudige retourwijze, word je ook erg prettig behandeld als klant. De dekbedden mochten uit de verpakking worden gehaald en het liefst er weer in terug worden gestopt. Mocht dit niet lukken dan was dat ook geen bezwaar. Erg prettig. Het retourneren is heel eenvoudig en ook hierbij wordt in een vriendelijke toon met de klant gecommuniceerd. Ik ben erg tevreden over smulderstextiel en zou zeker een andere keer terug komen.
Dank u voor uw mooie review. Heel fijn om te lezen, dat u zo te spreken bent over onze levering en onze service. Graag tot een volgende bestelling.
Dak u voor uw beoordeling en graag tot ziens.
Ik heb de hoeslaken gekocht voor mijn zoon zijn bed, 160x210 cm. Voordat de hoeslaken op het bed ging, eerst nog even gewassen, ik vond de stof al dunnetjes aanvoelen. Bij het opmaken van het bed, was de hoes erg dunnetjes, het elastiek wat erin zit, is erg slap. De stof sluit totaal niet mooi aan op de topper. Een slechte aankoop is dit, alle dagen hopen stof op elkaar, omdat het hoeslaken er niet mooi strak om heen ligt.
Wat ontzettend vervelend, dat het hoeslaken niet aan uw verwachtingen voldoet en het elastiek niet goed is. Onze excuses. Kunt u contact opnemen met onze klantenservice, zodat wij naar een passende lossing kunnen kijken?
Dekbedovertrek is net zo als op de foto. Blij mee.
Fijn om te horen, dank voor uw aanbeveling.
De bestelling die ik bij U heb gedaan is goed aangekomen en bevalt me zeer goed daarvoor mijn hartelijke dank
Bedankt voor uw positieve terugkoppeling.
Wij bestelden 2 dekbedden met passende hoeslakens. Het was om te beginnen al een feest om het grote pakket uit te pakken. Al die kleuren die te voorschrijf kwamen hebben onze verwachtingen overtroffen. Mooie kleuren, fijne stof. We konden niet wachten en slapen er nu al onder. Een geweldige ervaring en….de catalogus heeft niet gelogen.
Hartelijk dank voor uw review. We zijn enorm blij om te horen dat u tevreden bent.
Theedoeken en keukenhanddoeken waren precies zoals op de afbeelding op de website. Goede kwaliteit tegen eerlijke prijs.
Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling!
Hoeslaken is beneden niveau wat ik mag verwachten. Lijkt wat te klein over de topper
Wat ontzettend jammer, dat het hoeslaken niet aan uw verwachtingen voldoet. Onze excuses. Kunt u contact opnemen met onze klantenservice, zodat wij samen met u naar een eventuele oplossing kunnen kijken?
Twee hoeslakens besteld, ze zijn snel en volgens afspraak geleverd. Goede kwaliteit en heb de waterdichtheid van het onderlaken nog niet getest. Zeer tevreden.
Hartelijk dank voor uw terugkoppeling!
Mooi en snel geleverd,hopelijk een keer leuke aanbiedingen bijvoorbeeld 3 halen 1 betalen.zoals dekbeddiscounter jullie concurent
Bedankt voor uw beoordeling. Wij bieden acties aan zoals de reguliere sale en tweede overtrek voor de halve prijs. Deze acties lopen momenteel niet, maar ik wil u adviseren om dit via de website of nieuwsbrief in de gaten te houden.
Ligt heerlijk. Lekkere stof.
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV