Heb een aantal weken een mooi flanel dekbedovertrek van een VW bus besteld voor in mijn camper. Ik wist niet dat die zo erg kon pluizen. We konden iedere ochtend de camper schoonmaken. De stoffen bekleding van de slaapbank was nauwelijks schoon te krijgen, zoveel witte pluisjes zaten er op. Als ik dat vooraf had geweten!
Hartelijk dank voor uw bericht. Het is bij flanel gebruikelijk dat er wat pluizen ontstaan, omdat het een opgeruwde stof betreft. Hierdoor kunnen er losse haartjes in de stof zitten, die bij een eerste gebruik loslaten en pluisjes veroorzaken. Na een wasbeurt zou dit beduidend minder moeten zijn. Om het laatste pluis te verwijderen kunt u het overtrek in de droger doen. Wanneer het dekbedovertrek pluizen af blijft geven is er mogelijk sprake van stof van mindere kwaliteit. Is dit bij u het geval, dan kunt u het product aan ons retourneren.
De producten zijn heel goed en passen fantastisch. Ik heb al eerder wat besteld bij jullie, jammer was mijn inlog en wachtwoord weg maar dat geeft niet. Ik weet wel dat ik na de eerste keer wel een beetje zorgen had omdat post.nl toen de laken in de brievenbus probeerde te stoppen en de helft er buiten hing. Gelukkig kwam mijn man thuis en zag het. We wonen in een appartement. De volgende keren was het wel o.k. Beveel ik jullie aan? jazeker, de prijs is goed, de keuze is goeden de kwaliteit is goed. We kunnen met een gerust hart weer gaan slapen.
Wat fijn dat u tevreden bent. Mochten er in de toekomst problemen opdoen met de vervoerder, wilt u het ons dan laten weten? Wij zullen deze klacht dan doorzetten naar de desbetreffende vervoerder. Veel plezier met de aankoop en graag tot ziens.
Prima dekbedovertrek. Snel en goed verpakt geleverd.
Hartelijk dank en graag tot ziens!
Ben zeer tevreden. Kreeg snel advies op mijn vraag en levering was ook in no time gebeurd.
Fijn dat alles naar wens is verlopen. Graag tot ziens.
Goede service ondanks slechte bezorging...door Postnl.
Wat jammer dat u een slechte ervaring heeft met de vervoeder. Onze excuses namens PostNL.
Alles naar wens verlopen
Bedankt voor de reactie. Veel plezier met de aankoop!
Perfecte service. Volgens afspraak geleverd.
Fijn dat alles naar wens is verlopen. Graag tot ziens.
Snelle, complete levering. Product is zoals beloofd. Degelijke kwaliteit.
Veel plezier met de aankoop en graag tot ziens!
Prima kwaliteit voor reële prijs. Snel geleverd.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag tot een volgende keer.
Ondanks dat de leveringstermijn iets langer duurde zijn de produkten redelijk op tijd geleverd. Er is een duidelijke verontschuldiging verstuurd waarin de vertraging werd aangegeven. Heel prettig. De levering voldoet helemaal aan de verwachting.
Fijn dat u onze service waardeert en excuses voor de langere levertijd. Veel plezier met uw aankoop.
Snelle levering mooie kleur en stof. Erg blij mee.
Geniet van de aankoop!
Maar ik was teleurgesteld in de kleur van de lakens. Het grijs was veel lichter dan de indruk op de website
Jammer dat de kleur niet naar wens is geweest. Uiteraard hanteren wij de 30 dagen retoursgarantie waar u in dat geval gebruik van kunt maken. Graag tot ziens.
Bestellen en bezorgen gingen beide goed, alleen is product zelf knudde. Maten komen niet overeen zoals ze bij het product vermeld staan, waardoor de overtrek nu niet past bij mijn dekbed. Maar hoop op een goede afhandeling na contact te hebben gezocht. Kan natuurlijk een foutje zijn vanuit fabrikant. Maar daarom op dit moment even nog geen aanbeveling voor dit model dekbedovertrek.
Wat jammer dat het artikel niet naar wens is. Wij zullen het zo snel mogelijk voor u afhandelen. Excuses.
Dekbedovertrek slecht van kwaliteit. Bruine vlekjes en niet overal dezelfde kleur. Moest dus weer terug. Teleurstellend.
Wat vervelend dat dit artikel niet naar behoren is geleverd. Mogelijk is er een fabrieksfout per abuis ingepakt. Onze excuses voor het ongemak.
Heel erg tevreden over mijn bestelling, snelle levertijd.
Heel veel plezier met de aankoop en heel graag tot ziens.
Een heerlijk dekbedovertrek mooier dan verwacht. Goede kwaliteit en super snel bezorgd.
Goede producten, goede service
Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag tot een volgende keer.
Volgens mij spreken de 5 sterren voor zich.
Bedankt! Graag tot ziens.
het is de eerste keer dat ik bij Smulders bestel. Daaro maar een 7. Met het bestellen was niets mis en de kwaliteit van product was goed. Wat ik persoonlijk niet heel fijn vond, maar daar kan Smulders niets aan doen, is dat de bezorging het pakket niet bij de buren heeft achter gelaten, maar naast mijn voordeur verdekt heeft opgesteld. Ik zag het pas de volgende morgen omdat we 's avonds laat pas thuisgekomen waren.
Wat jammer dat de bezorger niet gehandeld heeft zoals het hoort. Wij zullen hiervan een notitie maken en doorzenden naar hun backoffice. Excuses hiervoor.
Snelle levering, mooie korting en mooie kwaliteit! Onze zoon is er super blij mee :-)
Wat leuk te lezen! Hopelijk tot een volgende keer.
Goede kwaliteit, blij met het product.
Veel plezier met de aankoop!
Overzichtelijke website. Bestelling de volgorde dag al in huis en de bestelling voldoet aan mijn verwachting.
Bedankt voor het prachtige cijfer. Veel plezier met uw aankoop!
hele snelle levering en super mooi dekbed overtrek, qua kleur en materiaal
Bedankt voor uw beoordeling en heel graag tot een volgende keer.
Snel gevonden op website, snel geleverd en prima kwaliteit
Bedankt voor uw reactie en wij hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Topper hoeslakens zien er prima uit.
Veel plezier met de aankoop en graag tot ziens.
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV