Pluspunten
Super snel bezorgd. Correcte bestelling. Fijn afhalen bij post afhaalpunt in supermarkt om de hoek.
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Goede aanbiedingen, overzichtelijke en duidelijke site, snelle levering.
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Zeer vriendelijk aan de telefoon
Onze klantenservice staat graag voor u klaar. Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Flotte levering mooie aanbieding
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Super snelle levering. Geen nadelige punten te bedenken.
Fijn te vernemen dat u tevreden bent. Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Goede website, snelle afhandeling en levering. Snel antwoord op vragen.
VerbeterpuntenDe helft van de geleverde goederen was niet goed, een gat en ladder in een matrasbeschermer en drie zwarte vlekken in een hoeslaken.
Wanneer artikelen niet naar wens zijn mogen deze altijd binnen 30 dagen kosteloos worden geretourneerd. Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Super: beide keren hele snelle levering, je kunt het rustig thuis bekijken, en ook snelle en prettige communicatie. Mooie dekbedovertrekken ook!
VerbeterpuntenRetourzending werkt nu met bijlage die je zelf moet printen. Ik vind een retourformulier in de doos erbij gemakkelijker.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. In het kader van het milieu hebben wij ervoor gekozen om het retourformulier en de pakbon niet meer bij te voegen in het pakket.
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering. Goed verpakt. Fijn dat je zelf de leverdatum kunt aangeven.
Hartelijk dank voor uw compliment en beoordeling!
Pluspunten
Mooie dekbedovertrekken
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Keurige duidelijke website Diverse keuze in dekbedden kwaliteit
Hartelijk dank voor uw compliment en beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering en men verkoopt kwaliteit! Waar voor je geld dus.
VerbeterpuntenGeen. Houden zo.
Hartelijk dank voor uw mooie compliment en beoordeling!
Pluspunten
hele snelle levering
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Pluspunten
Snelle levering, prima service, heel tevreden!
Fijn te vernemen dat u tevreden bent. Veel plezier met uw aankoop!
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Gratis gemakkelijk retourneren en vlotte retourafhandeling.
VerbeterpuntenGeen.
Fijn te vernemen dat u tevreden bent. Veel plezier met uw aankoop!
Pluspunten
Veel keus, goede website
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Pluspunten
Duidelijke website, goed product, snelle levering.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Pluspunten
Snelle levering en direct de correcte prijzen bij de gekozen afmeting
Hartelijk dank voor uw mooie compliment en beoordeling!
Pluspunten
Top service en snel geleverd. Mooie kwaliteit dekbedovertrekken.
Fijn te vernemen dat u tevreden bent. Veel plezier met uw aankoop!
Pluspunten
Eenvoudig zoeken op website. Levering snel.
VerbeterpuntenUitbreiding assortiment. Lakenklemmentjes.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en feedback. Ik zal dit doorgeven aan de juiste afdeling.
Pluspunten
Correcte behandeling en goede service. Afspraken worden nagekomen. Snelle levering en perfect op tijd. Prettig dat je achteraf kunt betalen.
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Snelle bezorging. Product komt overeen met foto en beschrijving. Veel keuze
VerbeterpuntenIk mis beschrijving over waar het product gemaakt wordt, over de omstandigheden waar het gemaakt wordt en over de milieu vriendelijkheid van het product
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wanneer u meer uitleg over onze artikelen wilt, dan geven wij u die graag bij onze klantenservice.
Pluspunten
Service is uitstekend. Door ons eigen toedoen is een pakketje met verkeerde adres gestuurd. Bedrijf heeft het uitstekend opgelost.
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Zeer tevreden, Keurig afgehandeld. Goede kwaliteit.
VerbeterpuntenGa zo door!!!
Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling. Veel plezier met uw aankoop!
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV