Pluspunten
Helaas had ik het verkeerde huisnummer ingevoerd maar het pakketje werd zonder problemen nog een keer verstuurd. Zonder problemen! Super service en mooi dekbedje ik ben tevreden.
Duidelijker vermelden wat het product inhoudt
Pluspunten
Pluspunten
Veel keus en redelijk goedkoop
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenBijna geen assortiment in dekbedhoezen van 260 lang.
Pluspunten
Supersnelle levering. Je wordt via e-mail goed op de hoogte gehouden dmv tracking nummer
Pluspunten
Na tel. contact of levering echt wel volgende dag is: Zeer vriendelijk te woord gestaan en inderdaad de volgende dag geleverd. Perfect!!!!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
zeer goed betrouwbaar goede producten
Pluspunten
Product was niet op voorraad, toch ruim binnen de gestelde termijn bezorgd. Verpakt als een echt kadootje. Leuk papier
Pluspunten
Super snelle levering
Pluspunten
Snelle levering. Toen er een bestelling een fout bleek te hebben, meteen aktie ondernomen en binnen 2 dagen hadden we een nieuwe dekbedhoes. Prima!
Pluspunten
Veel keus en snel leveren
Pluspunten
Zeer snelle levering! Donderdag 's avonds besteld en betaald, vrijdag 's middags in huis!
Pluspunten
Snel, duidelijk - perfect
Pluspunten
Alles goed gegaan graag weer.
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Voor een verjaardag van mijn dochter zag ik een dekbedovertrek van Prinsessia, wat in nederland nog niet op de markt was, voor zover ik had kunnen bekijken. Smulders had deze wel al in voorraad. 's Middags besteld en betaald en de volgende dag al in huis. Ik had vooraf enige vragen of het inderdaad een overtrek van Prinsessia was. Hierop werd DIRECT geantwoord! Een dikke 10 voor service en snelheid!
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV