Pluspunten
Snelle correcte levering
Pluspunten
Super snelle levering!
Pluspunten
korte levertijd en keurig verpakt
Pluspunten
Communicatie was top. Er werd netjes en bevestigingsmail gestuurd en ook de dag dat het pakket bezorgd zou worden kreeg ik netjes en mail.
Pluspunten
prima levering en goede prijs/kwaliteitverhouding
Pluspunten
Ontzettend snelle levertijd! Prima gecommuniceerd.
Pluspunten
Pluspunten
Alles wat ik bestel is van goede kwaliteit. Dankzij snelle levering had ik alles op tijd voor de Sint.
Verbeterpuntengeen enkele, alles is super
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit!
Pluspunten
De producten waren op mijn gewenste datum aangeleverd.
Pluspunten
Goede kwaliteit voor niet teveel geld.
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Afgeleverd op de afgesproken datum ondanks de december drukte, top!
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering, veel keuze in diverse soorten overtrekken.
Pluspunten
Prijs/kwaliteitsverhouding is perfect.
Verbeterpunten--
Pluspunten
Alles keurig volgens afspraak, en een snelle levering. Dit ondanks de drukke sinterklaas periode
Pluspunten
Levertoezegging is nagekomen ('s avonds besteld, dag erop al geleverd; had ik niet verwacht). Snel een adequaat en beleefd antwoord op een vraag die ik mijn bestelling heb geplaatst.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
goede navigatie, ik zocht op 1-persoons voor kleine dametjes. Flinke keuze, niet duur en snelle levering. Ik klop nog eens aan
Verbeterpunten---
Pluspunten
Helder, duidelijk, snel.
Pluspunten
Doet wat beloofd wordt
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV