Ruim assortiment, snel geleverd. Perfecte service.
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze assortiment en service. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe aankoop.
Zie hierboven in de enkele zin
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze producten en service. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe aankoop.
Door de aanbieding die ik hoorde op de radio ben ik naar de site gegaan en heb meteen besteld! Het ging allemaal heel snel en makkelijk. Ik bestel zelden iets via internet en ook nu vond ik de artikelen toch net anders van kleur en materiaal dan ik zou hebben gekozen als ik ze in een winkel had gekocht. Ik heb ze wel gehouden, want de kwaliteit is prima!
De bestelde overtrekken zijn van goede kwaliteit en super snel geleverd
Snelle levering. Heel mooi dekbed, chique en mooie kwaliteit. Iets duurder maar dat haal je er echt wel uit.
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service en producten. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe aankoop.
Goede service snele levering
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe aankoop.
Dunne kwaliteit
Bedankt voor uw beoordeling. We betreuren het dat de dekbedovertrekken niet aan de wensen voldoen. Jammer dat u hierover bij ontvangst geen contact met ons heeft opgenomen.
Prachtig dekbedovertrek! Mooie kwaliteit en super snelle levering.
Smulders heeft ee ruim assortiment prachtige dekbedboezen. De service is prima, levering is op tijd en je wordt als klant goed geïnformeerd.
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service en assortiment. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe aankoop.
Goede service.snelle aktie
Prachtig dekbedovertrek binnen gekregen ;keurig verpakt en op tijd bezorgd,
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze website, producten en service. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe aankoop.
Goed geholpen en mooie kwaliteit beddengoed!
Mooi dekbed, niet te zwaar, mooi licht. Lekker warm. Alleen zelf fout gemaakt in de bestelling. Deze was 1 persoon en ik heb een kleine 2 persoon nodig
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent ondanks dat de verkeerde maat besteld is. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe aankoop.
Op tijd en al helemaal zoals ik me de overtrek had voorgesteld!!
Zie boven
Heerlijke flanellen dekbedovertrekken en een fijne aanbieding.
Voldoet aan het beloofde
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe aankoop.
Dit was mijn tweede bestelling maar de service kwaliteit is super
ik ga zeker weer bestellen bij jullie
Avond besteld, andere dag in huis! Helaas was de kleur van het dekbed andere dan verwacht. Na retourzending binnen 2 dagen geld terug. Netjes!
Veel keuze, goede service en fijne kwaliteit
Mooie flanellen dekbedovertrek mooie kwaliteit en een ruime instop strook, En de bestelling snel in huis.
Drie dekbedovertrekken en hoeslakens, een kussen en vierseizoenendekbed gekocht bij Smulderstextiel. Alle producten snel geleverd en van goede kwaliteit. Ligt erg lekker! Enige minpunt is dat de opbergtas voor het dekbed op twee plekken aan de rand gescheurd was, het dekbed was gelukkig niet beschadigd.
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze producten en service. Wij raden u aan om contact op te nemen met onze klantenservice over de opbergtas van uw dekbed.
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV