Snelle levering prima dekbedovertrek met fijne instopstrook
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Ik bestel iets, er wordt een levertijd genoemd en daar reken ik op. Vervolgens wordt de levertijd tot twee keer toe aangepast en moet ik nu dus heel erg lang wachten en moet ik maar afwachten of het niet nog een derde keer wordt opgeschoven. Als ik dit van te voren had geweten, had ik het product ergens anders besteld.
Hartelijk dank voor uw bericht. Het is altijd mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice. Dit kan via e-mail naar [email protected] of telefonisch op 0113-212118. Ik begrijp dat het vervelend is wanneer een levering lang op zich laat wachten. Wij doen altijd ons uiterste best de leveringen zo snel mogelijk te ontvangen.
Mooi kwaliteit
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Uw kussenslopen horen niet te groot te zijn, deze horen de standaardafmeting van 60 x 70 cm te hebben. Indien deze afwijken qua maat, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen dan samen met u naar een passende oplossing kijken.
Makkelijk bestellen, ruime keuze. Besteld en de volgende dag lag nie nieuwe hoes al op mijn bed. Goede kwaliteit.
Hartelijk dank voor uw review.
Het zomerdekbed kwam als geroepen met de hoge temperaturen. We liggen er heerlijk onder.
Dank u voor uw review. Wij wensen u een goede nachtrust toe.
Ik heb al meerdere keren producten besteld bij 's mulders,ik ben dan verzekerd van een snelle levering en goede kwaliteit. Als klant krijg je snel bericht bij evt vertraging,(wat maar weinig voorkomt .)
Hartelijk dank voor uw complimenten. Graag tot ziens.
Mooie overtrek van goede kwaliteit en zerr goede prijs.Ik ga hier vaker mijn dekbedovertrekken bestellen.
Wat fijn om te lezen. Graag tot ziens.
Heerlijk overtrek..zo zacht en ligt heerlijk op ons
Bedankt voor uw aanbeveling. Nog veel plezier met uw aankoop.
Snelle levering en goede kwaliteit
Dank u wel voor uw 5 sterren beoordeling.
Overtrekset was goed maar er zat maar een kussensloop bij En die was meteen al kapot
Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat er een kussensloop ontbreekt en er een kapot is. Ik wil u verzoeken om contact op te nemen met de klantenservice zodat we tot een passende oplossing kunnen komen!
We hebben 210x180 hoeslaken besteld maar past niet om de topper
Wij betreuren het, dat de hoeslakens niet lijken te passen. Wilt u contact opnemen met onze klantenservice, zodat wij samen met u naar een passende oplossing kunnen kijken?
Mooie spullen allemaal en precies zo als op de site zo mooi heel blij met de aankoop
Bedankt voor uw beoordeling. Veel plezier met de aankoop en graag tot ziens.
Super mooie en goede kwalieit. Snelle levering
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Snel geleverd, goede kwaliteit!
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Ik had een mooi dekbed van Marjolein Bastin en lakens besteld. Snelle levering en de kwaliteit is top. Tevreden klant!
Fijn dat alles naar wens is. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
Hele snelle afhandeling van m'n bestelling, veel keuze in mooie producten
Bedankt voor uw positieve beoordeling.
Heel tevreden.
Dank u voor uw aanbeveling.
Het is een heel dun dekbed en dat was wel even wennen als je normaal zo'n fluffy donsdekbed gewend bent. Maar dat was echt veel te warm, dus daarom voor dit zomerdekbed gekozen, n.a.v. de reviews. Dit dekbed is ideaal voor de warme nachten, soms zelfs nog te warm ;-) Al met al zijn we heel blij dat we dit dekbed hebben gekozen.
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Bij smulderstextiel.nl ging ik op zoek naar een fleurig en opvallend dekbedovertrek. En die heb ik gevonden! Het product komt overeen met de foto's en daarnaast ging het bestelproces ook soepel - mail van bestelling en op de hoogte gehouden van verzendprocedure. Erg blij met mijn aankoop!
Fijn te vernemen dat u tevreden bent. Veel plezier met uw aankoop!
Wat een mooie kwaliteit dekbed overtrek. We slapen er heerlijk koel onder. Goede nachtrust en het blijft niet aan je lichaam plakken met deze warme temperaturen.
Prima product. Zeer snelle levering
Wat fijn te lezen, graag tot ziens!
1 hoeslaken was goed. Het 2e was scheef genaaid.
Onze excuses, dat u uw bestelling niet in goede staat heeft ontvangen. Wilt u aub. contact opnemen met onzer klantenservice, zodat wij een passende oplossing voor u kunnen vinden.
de bestelde dekbekhoes en hoeslaken zijn van een fijne kwaliteitn, en de levering was ongelooflijk snel! Zeer tevreden!
Wat fijn, dat u zo tevreden bent. Nog veel plezier met uw aankoop.
Prima lakens, snel verstuurd en geleverd
Hartelijk dank voor uw aanbeveling!
Helaas heb ik de dubbele split hoeslakens vandaag retour gedaan de maat paste niet, heb wel een vraag over de dekbedovertrekken deze zijn wel erg lang te lang had maat 140x200 nodig maar twee stuks waren langer dan 240 dus veel te lang de overige waren plm 220 lang ook te lang maar heb ze gehouden omdat ik ze mooi vind ga ze wel inkorten wel erg jammer overigs,bezorging was wel snel en goed verpakt kwaliteit ook prima Vrg groet
Hartelijk dank voor uw beoordeling. De meeste overtrekken die wij tegenwoordig verkopen hebben een dubbel doorlopende instopstrook. Dit houdt in dat er over de gehele breedte een extra stuk stof aanwezig is, hierdoor komt de totale lengte van deze overtrekken vaak uit op circa 240cm. De soort instopstrook en de totale lengte van het overtrek is terug te vinden onder het kopje instopstrook op onze website bij het desbetreffende artikel. Mochten de overtrekken die u heeft gekocht een ander soort instopstrook hebben, wil ik u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice.
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.