Ik geniet volop van mijn mellow yellow fleecedeken. Goede kwaliteit, mooie kleur en lekker warm.
Veel plezier met uw "warme" aankoop.
Goed prijs, goede kwaliteit, snel geleverd!
Hartelijk dank voor uw aanbeveling.
Zeer klantvriendelijk, snelle levering en doen niet moeilijk als je iets terugstuurt, wat je zelf verkeerd hebt besteld. Volgende keer bestel ik zeker hier weer.
Wat fijn om uw goede beoordeling te lezen, dank u wel.
Goeie fijne product en snelle levering
Hartelijk dank voor uw aanbeveling.
Mijn pakket werd snel geleverd, helaas miste de helft, omdat mijn pakket beschadigd was bij Post.nl. Kimberly heeft mij super geholpen en enkele dagen heb ik de rest van mij pakket mogen ontvangen. Wat een top service!
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Heel fijn om te lezen, dat u zo tevreden bent over onze service.
De twee dekbedovertrekken die ik heb gekocht zijn allebei erg leuk. De eenhoorn/regenboog overtrek is helaas minder zacht roze dan op de foto. Maar ook donkerder is die ook mooi. Ben erg tevreden over de prijs kwaliteit verhouding en de snelle levering.
Hartelijk dank voor deze aanbeveling.
2 prachtige dekbedovertrekken gekocht van Essenza, enorm snel geleverd en goede prijs.
Essenza is inderdaad een mooi merk. Nog veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende bestelling.
Wat fijn om te horen, dat u zo goed slaap op de kussens. Wij wensen u nog veel plezier van uw aankoop.
De bestelling was nel, goed verpakt en van goede kwaliteit
Dank u voor uw 5 sterren.
Veel keus op de uitstekend werkende website. Snelle levering. Producten zijn prima verpakt. Kwaliteit conform omschrijving, ook na een wasbeurt op de aangegeven temperatuur. Correcte afhandeling. Niets dan lof.
Dank u wel voor uw goede beoordeling. Veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens.
Betrouwbaar, klantvriendelijk en komt afspraken na
Hartelijk dank voor uw mooie review.
Levering van dekbedovertrekken door Smulderstextiel afgezegd. Maar inmiddels de bijpassende matrashoezen al ontvangen (en gewassen). Ik kon kiezen: ander overtrekken uitkiezen of mijn geld terug. Maar de al geleverde hoezen konden niet meer teruggestuurd worden. Ook op mijn vraag of ik dan gelijk van de lopende actie 2e voor de halve prijs gebruik kon maken geen antwoord: dan moest ik mijn bestelling maar annuleren en opnieuw bestellen+betalen.
Onze excuses, dat u deze ervaring met onze klantenservice heeft. Zoals aangegeven in het eerdere contact kon u direct van de kortingsactie gebruik maken door een nieuwe bestelling te plaatsen of een passend alternatief door te geven. Helaas kunnen gewassen artikelen niet meer retour gestuurd worden. Wij begrijpen uw teleurstelling over het verloop/afhandeling van uw bestelling door ons. Nogmaals onze oprechte excuses hiervoor.
Voor de eerste keer besteld, maar blij met de geleverde producten.
Dank u voor deze mooie review.
Het bestelde voldoet geheel aan de verwachting en werd snel geleverd.
Hartelijk dank voor uw goede beoordeling.
Prima service en kwaliteit
Hartelijk dank voor uw 5 sterren.
Dit is de 1e maal dat ik iets bestel... Maar met een snelle afhandeling.
Dank u wel voor uw aanbeveling.
Wat een fijn bedrijf.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Graag tot ziens.
Product voldoet aan verwachting.
Dank u wel voor uw 5 sterren.
Je kan op de site snel vinden wat je zoekt door de filters. Ruime keus. Mooie kwaliteit. Snel geleverd.
Hartelijk dank voor uw goede beoordeling.
Dekbedden en overtrekken besteld. Overtrekken met dag binnen. Dekbed maat niet voorradig, mail gehad met info en mogelijkheden. Bestelling geannuleerd. Geld binnen korte tijd teruggestort. Goede service!
Hartelijk dank voor uw goede beoordeling over onze service.
Voor 12.00 uur 's-avonds besteld wordt inderdaad de volgende dag geleverd!
Hartelijk dank voor uw goede review.
Dank u wel voor uw beoordeling.
Overzichtelijke website, super snelle levering, nooit verwacht. Echter werd ik wat teleurgesteld als ik de verpakking open deed van de katoenen dekbedovertrekken. Kwaliteit is niet wat ik had verwacht en de xl maat is aan de kleine kant. Jammer dat ik er net 2 heb gekocht, voel me bedot.
Wat jammer, dat u deze ervaring heeft met uw bestelling. U kunt contact opnemen met onze klantenservice. Wij kunnen dan samen met u kijken naar een eventuele passende oplossing.
Bestelling goed kunnen doen en levering netjes. 1 hoeslaken was stuk , gebeld en dit werd gelijk netjes opgelost. Het beschadigde hoeslaken is retour en de nieuwe werd gelijk opgestuurd. Keurig.
Dank u voor uw mooie woorden over onze service.
Kwalitatief goede producten. Vlotte levering
Hartelijk dank voor uw goede review.
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.