goede keuze

goede keuze volgens afspraak afgehandeld

Veel te lang wachten

Op tv word reclame gemaakt vandaag besteld morgen in huis. Nou echt niet. Ik heb er anderhalve maand op moeten wachten. Waardeloos

Fijne winkel, goeie service

Een ruim aanbod met realistische kleuren en motieven. Snelle levering en makkelijke en correcte retourafhandeling.

Bestelling verliep prima en product is als verwacht.

Fijn product en snelle levering

Fijn product en snelle levering. Top.

Kleur van dekbedhoes wijkt erg af van de foto, de kussenslopen hebben de juiste kleur.

Ziet er Prima uit, en ga zeker nog een keer wat bestellen.

prachtig plaid

Prachtige plaid met verrassende mooie kleur, precies zoals het plaatje online aangeeft. Mooie kwaliteit.

Snel geleverd goede kwaliteit

Zeer tevreden over de dekbedovertrekken. Snel en netjes geleverd. Goede kwaliteit. Kinderen zijn er weer blij mee.

Prima service en mooie kwaliteit hoeslakens

Bij de levering van de bestelde hoeslakens ging iets mis. De dames van de Klantenservice van Smulders losten dit heel snel en vriendelijk op. Binnen no time kreeg ik een nieuw pakket toegestuurd. De hoeslakens passen perfect. Blij mee.

Is goed

Het was goed

Goede service, snelle levering en perfecte kwaliteit

Wij zijn erg tevreden met de door Smulderstextiel geleverde hoeslakens. Mooie kwaliteit en perfecte pasvorm. Een aanrader !

Slecht

Bestelling kwam met kapotte kussenslopen

geweldig

mooie kwaliteit en snelle service

Waardeloos

Bij ontvangst van het dekbedovertrekken viel de kleur erg tegen. Lang niet zo fris als op de foto. Besloot het toch te houden. Omdat er een vies chemisch luchtje aanhing heb ze gelijk uitgewassen. Na het wassen bleek de stof scheef getrokken, het achterland langer dan het voorpand en een van de naden los. Al met al dus grote rotzooi. Doordat ik het gewassen had kon ik ze niet meer terugsturen anders had ik dat zeker gedaan. Ik l nooit meer iets bestellen bij Smulders textiel.

Super prijs, super service, super dekbed!

Top ervaring

Super snel geleverd en mooie kwaliteit

Heel veel keuze, ook leuke kleuren

Heel veel keuze, ook leuke kleuren

snelle levering, netjes verpakt

overzichtelijke site snelle verzending Goede verpakking

Toppie

Hele snelle levering, toppie geregeld

Vragen om een beoordeling terwijl het product niet geleverd wordt. Geen goede zet..

Bestelling enkele weken geleden geplaatst om de enige reden dat het product relatief snel (1 week) leverbaar was. Tot tweemaal toe vertraging gehad en nu is na 3-4 weken het product nog steeds niet geleverd maar vragen we wel vast om een beoordeling. Succes ermee maar ik vraag binnenkort mn geld terug voor deze waardeloze ervaring. Groetjes.

Snelle levering, prima product

Mooie thee- en keukenhanddoeken besteld. Prima kwaliteit, mooie kleur. Komt goed overeen met wat op internet staat.

Prima kwaliteit

Prima spul past goed, fijn stofje

een hele goede ervaring

fijne molton hoes laken.ik heb er een gekocht om te proberen met de hoge hoek van 40cm past hij perfect om het matras. Ga er binnenkort nog een paar bestellen

ruime keus en goede kwaliteit

Het aantal geboden artikelen is groot en via de website snel te vinden. Levering conform belofte. En goede prijs-kwaliteit verhouding.

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV