Lege winkel
Wij hebben contact met u opgenomen en hebben er vertrouwen in dat wij samen tot een goede oplossing kunnen komen.
Ik kreeg een overtrek met een grote witte streep van links naar rechts over het geheel en daarbij kwam de kleur niet overeen met het plaatje.
Wij hebben contact opgenomen met u en hopen dat we samen tot een goede oplossing komen.
Snelle levering en een mooie kwaliteit
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.
Makkelijke website, goede producten en snelle levering
Fijn te vernemen dat u tevreden bent.
Overzichtelijke site. Groot aanbod. Gemakkelijk besteld en supersnel geleverd!!
Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag tot ziens!
Producten snel geleverd en past goed op een bed van 160 X 200. Over hoelang de producten goed blijven is natuurlijk nog niets over te zeggen.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag tot ziens!
heb zo lang moeten wachten op het product; elke week alweer een uitstel van leverings datum en het zou een cadeau zijn voor verjaardag helemaal niet op rijd; een maand later geleverd vreeslijk
Wat vervelend om dit te lezen. Onze excuses hiervoor. Wij zijn helaas afhankelijk van onze leveranciers en hebben hier geen grip op. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.
Goede service en goede kwaliteit geleverde. Heel mooi design
Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag tot ziens!
Nette en goed werkende website, makkelijk te bestellen. Zeer snelle levering zoals beloofd! Producten van uitstekende kwaliteit en ook duidelijke informatie over de producten! Hartelijk dank!
Veel plezier met uw aankoop! Hartelijk dank!
Snelle aflevering en keurig op tijd.
Fijn te vernemen dat u tevreden bent.
Betrouwbaar bedrijf. Levert snel. Goede klantenservice.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.
Vind het materiaal een beetje goedkoop lijken.
Hartelijk dank voor de feedback.
Kwaliteit zoals aangegeven op de website Snel geleverd
Fijn te vernemen dat u tevreden bent. Hartelijk dank!
Besteld en ontzettend snel geleverd.
Hartelijk dank voor uw review.
Ik heb een hoeslaken met split gekocht voor een redelijke prijs. Meteen de andere ochtend werd het al geleverd. Moet het nog gaan gebruiken, maar ziet er goed uit.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag tot ziens!
Annemie heeft alles correct gedaan. Maandag besteld en vrijdag al aangekomen is ook goed werk van GLS.
Makkelijke website om te bestellen. Volgende dag geleverd en compleet.
Fijn te vernemen dat alles naar wens is. Veel plezier met uw aankoop!
Leuke prijs, mooie maatvoering dekbedhoes met een lange instopatrook. Linnenachtige look, maar 100% katoen.inmiddels tweede set in andere kleur besteld.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.
Goed assortiment, vriendelijke en terzake kundige klantenservice. Goede kwaliteit producten. Jammer dat de leveringen niet vlotjes verlopen van de bestelde artikelen.
Deze flanellen dekbedhoes is zo zacht, maar niet zwaar. Het enige nadeel is, dat je je bed niet meer uit wilt!
Fijn te vernemen dat het u goed doet. Hartelijk dank!
Mooi dekbedovertrek van katoen satijn, goed verpakt, maar de kleur was niet zoals op de site, veel donkerder en niet zachtroze zoals gedacht. Dus retour gestuurd.
Wanneer u niet tevreden bent over uw aankoop mag deze altijd kosteloos worden geretourneerd. Wij betalen u het bedrag dan terug.
Fijn dat er zoveel keus is. Ik wilde een precies passende molton voor om een matras. De moltons van Walra zijn er in zeer veel breedte en lengte maten. Dus heb ik nu eindelijk een molton die lekker dik, strak en glad onder het laken ligt
Fijn te vernemen dat alles naar wens is. Veel plezier met uw aankoop!
Eenvoudige website bestelling, binnen 24 uur goed verpakt en keurig geleverd
Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag tot ziens!
Gemakkelijk te bestellen, supersnel geleverd!!
artelijk dank voor uw positieve beoordeling.
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.