Wederom prima ervaring, goede communicatie over levering en blij met de fleece dekens

Smulders levert netjes en is duidelijk in communicatie over de te verwachten leverdatum (in mijn geval niet op voorraad en goed op de hoogte gehouden) Ik heb 4 fleece kleden besteld, de grijze zijn prima (iets lichter dan verwacht) de mahogony brown ga ik terug sturen, die zijn echt anders van kleur dan online lijkt (ze vallen meer Bordeaux dan warm bruin uit.

Niets op aan te merken.

Heel tevreden.

Goed , verzorgd, & overzichtelijk

Prettig winkelen, Indien je iets niet kunt vinden kun je ten alle tijden info opvragen via klantenservice, echter heb gevonden waarnaar ik op zoek was, daar bij een ander het gezochte was uitverkocht.

Alles prima in orde.

Snelle levering, goed verpakt en kwaliteit van artikelen heel goed.

Snel en goede spullen

Geen coronasmoesjes. Gewoon twee dagen later in huis. Mooie kwaliteit flanellen dekbedhoes besteld voor een goede prijs.

Prima service en mooi product

Zeer snelle levering, goede kwaliteit

Had een serie bedlinnen gekocht. Kwaliteit is goed, en de levering snel en zorgvuldig. Het is wel een aardig dure winkel.

Top product

Helemaal zoals gedacht

Goed verzorgd

Alles perfect geregeld via goede afspraken en keurige bezorging

Correcte levering

Snelle levering en een goede verpakking.

Super snelle levering

Ondanks het grote en brede assortiment is het makkelijk een keuze te maken en snel en makkelijk je bestelling te plaatsen.

Snelle levering en hele goede producten

De bestelde producten werden vlot geleverd. De levering was goed te volgen via track and trace. En de Kwaliteit van de bestelde producten, t.w. Synthetische seizoensdekbed en synthetische kussens, is heel goed!

Mooie duidelijke website.

Heel veel keuze uit mooie dekbedovertrekken en een supersnelle levering.

Snelle en correcte levering.

Mooi product. Alles goed geregeld.

Niet helemaal wat ik verwachtte

Onder de indruk van u website had ik besteld het voorbeeld was 2persoons en ik had 1 persoons nodig waarschijnlijk daar door was het decor niet wat ik hoopte

Aan te bevelen

Product kwaliteit boven verwachting erg mooi en goed.

In een woord top

Top .goede kwaliteit,ruime keuze ,aantrekkelijke prijzen en vlug geleverd.

Super zachte plaid

Deze antraciet grijze plaid is heerlijk zacht en heeft een perfecte afmeting 150x200 com. Daar pas je goed onder als je languit op de bank wil met dekentje. Heel blij mee! Had al een plaid van dit merk en ook na wassen blijft het mooi en zacht.

Goede communicatie en vlotte levering.

Heel fijn om steeds een mail te ontvangen hoe ver het is met de bestelling. Mooi dekbed ontvangen waar mijn kleinzoon erg blij mee is.

Snelle levevering prima kwaliteit

Prima en snelle levering

Prima product en snelle levering

Snelle levering. Mooi materiaal. Betaalbaar.

Duidelijke website, mooie producten, handige betaling mogelijkheden, en correcte levering.....Top!!!!!

Goede producten en levering als afgesproken

Goede levering en product

18 Kloosterweg