Ervaring is zeer goed

Via telefoon besteld ,werd prettig geholpen door diegene aan de telefoon,wist direct of het leverbaar was.

Snelle bestelling en fijn product

De beschrijving liet nog wat ruimte over voor eigen interpretatie, gelukkig bleek deze de juiste te zijn. Mooi product, snel geleverd

snelle complete levering, goede producten

Helemaal goed

Fijne en mooie dekbedovertrekken.

Heb 2 flanellen dekbedhoezen besteld. Lekker warm en staat erg mooi op bed. Goede kwaliteit.

Goede 1e kennismaking

Prima levering, ook nalevering duidelijk aangegeven. Mooie kwaliteit. Zeer tevreden. In de toekomst zal ik vaker gebruik maken van uw assortiment.

Heb per telefoon de bestelling gedaan omdat wijn niet zo op de hoogte zijn met bestellen per imail. Dit ging prima doordat de telefoniste ons erg vriendelijk te woord stond.

Zeer snelle en goede levering. Goede kwaliteit van het product.

goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Mooie kwaliteit en snelle levering

Mooie kwaliteit en snelle levering

Mooi maar de kleur valt wat tegen

Het plaid is an sich mooi en royaal. De kleur is behoorlijk afwijkend van de foto op de site - jammer

Goede service en snelle levering!

Snelle levering!

Duidelijke website, veel keuze, snelheid van leveren en prachtig materiaal. Daar hoef ik echt de deur niet meer voor uit.

Zoals de reclame beloofd!

Eenvoudige methode van bestellen, snelle levering en prima kwaliteit.

slopen niet zoals afbeelding

prachtig dekbedovertrek met een kleurverloop, op de afbeelding was de bovenkant licht en de slopen ook, maar de slopen waren donker zoals de onderkant v h overtrek, wel jammer

Erg tevreden

Ondanks de drukte toch keurig geleverd en het product is meer dan oke.

Mooi en goed

Mooi dekbed overtrek, goede kwaliteit en netjes en snel geleverd.

De slechtste kwaliteit die ik ooit gehad heb!!!!!

De drie overtrekken zagen er mooi uit. Mee binnenstebuiten in de was gedaan.Toen kwam de ellende alles schots en scheef, zelfs de slopen!!! Met de overtrekken scheelt het minstens 7 cm een ramp om te strijken! Graag advies.

Heel mooi

Vlotte levering, voldoet aan de beschrijving

Slechte kwaliteit

De dekbedovertrek is van hel dunne stof gemaakt. De gele kant schijnt zelfs door! De stof is ook niet zacht. Ik heb het teruggestuurd helaas.

niet binnen afgesproken tijd

Wanneer je reclame maakt dat producten binnen 24 uur gebracht worden, moet je niet pas na dagen leveren, kun je niet op tijd leveren dan vermeld je dat op de website!

Prima materiaal

Vlotte afhandeling en mooie kwaliteit

mooie kwaliteit

omdat mijn vorige overtrekken heel goed bevallen nu een paar nieuwe besteld voor de (klein)kinderen

Fijn spul

Prima kwaliteit en lage prijs EN snelle levering ondanks deze corona perikelen.

goede leveringen

prima dekbedovertrek goede service en goede leveren veel keuze

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV