Goede service.

Prima service en heerlijk flanellen dekbedovertrek

Wat een uitstekende kwaliteit en snelle levering

Slecht

Dekbedhoezen zijn prachtig ! Kwaliteit goed ! Maar wat zijn deze hoezen slecht genaaid ! Ze trekken aan alle kanten en de zijnaden zijn gewoon ‘gebocheld ! Jammer ! Mocht ze terugsturen, maar vind ze zo mooi, daarom ga ik nu zelf de naden overnieuw aan elkaar naaien ....

Mooie kwaliteit dekbedovertrek

Snelle levering. Mooie kwaliteit dekbedovertrek en mooi hoeslaken. Ligt erg prettig.

Geweldig dikke pluim!!!!!

Geweldige snelle en fijne bestelling en levering .

Fijn en overzichtelijk

Mooi schitterend kwaliteit slaapt heerlijk

Mooi kwalitatief beddengoed, zeker om nog eens te bestellen.

Kan beter

Kleuren komen niet overeen met de foto. Levering wel super snel.

Mooie artikelen en snelle service

Mooie artikelen en snelle service

Goede kwaliteit, snelle levering.

Mooie kwaliteit dekbedhoezen en fijne kussens

Goede levering, heel slecht product

Ik bestelde SNOOZING JUNGLE FLANEL DEKBEDOVERTREK, SMUL100109092. Een geweldig leuke en heerlijk zachte overtrek! Levering verliep oké. Maar na een week begonnen er al allemaal rolletjes op het materiaal te ontstaan. Ik vrees dat als ik hem (heel voorzichtig) een x was, dat ik hem weg kan gooien... Troep! Beetje duur voor eenmalig gebruik... Zoiets hoor je niet in de assortiment te hebben... Verder: scores lager dan een 6 worden later geplaatst. Wat slecht zeg!

Redelijk goed

Het bestellen via de website vond ik verwarrend. Voor het bestellen van het hoeslaken had ik lit-jumeaux aangeklikt, maar het bleek veel te klein te zijn omdat de afmetingen niet kloppen. Daar kwam ik pas achter toen ik al besteld had. Een uiterst vriendelijke mw bij de klantenservice attendeerde mij erop in het vervolg gewoon de afmeting op te geven ipv lit-Jumeaux. Waarom staan die mogelijkheid er dan in? Of je laat iemand de afmeting aanvinken of je geeft ze een keuze uit eenpersoons, tweepersoons en lit-jumeaux waarbij je gebruik maak van een subgroep.

Een goede service.

Had nog nooit wat besteld bij Smulderstextiel, maar ga dat zeker weer een keer doen. De service is prima.

ben echt wel blij met Smulderstextiel

mooi dekbed overtrek maar heel slecht gestikt! kussen sloop helemaal aan 1 kant ingerimpelt !!!!!

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit.

geweldig

1e maal iets besteld aflevering was/is perfect.

Als onder een wolkje geslapen!!

Dit flanellen beddengoed is écht genieten!! Ik heb er héél erg lekker onder geslapen!! In deze koude periode een échte aanrader (zeker voor koukleumen!!)

Prachtige dekbedovertrekken

Zeer netjes afgewerkte rand, mooi materiaal, en dat voor deze prijs.

Wat een service ik ga zeker vaker bestellen! Mijn eerste bestelling ging fout na overleg met de klantenservice gehandeld zoals aangeven, betaling ontving ik direct terug nadat hun mijn pakket retour ontvingen. Ik hoef nergens achteraan alles verliep soepel! Ik werd goed geïnformeerd. Nieuwe bestelling ontvangen mooie spullen, kwaliteit is goed. Snelheid klantvriendelijkheid informatie is voor mij een 10! Ga zo door....

Prima snelle afhandeling!

snelle levering vd bestelling

prachtig dekbed van goede kwaliteit.

Mooi katoen

Leuke kleur geel zonnig. Mooie kwaliteit katoen Lekker groot laken. Ik gebruik het onder mijn dekbed. Perfecte keus. Snelle levering

Prachtig artikel en keurig verzorgd, waarvoor dank

Heel goede ervaring

18 Kloosterweg