Oke

Afhandeling prima verlopen, nog even wachten op laatste zending.

Uitnodigend om een bestelling te doen

Mooie en duidelijke side,goed te volgen met duidelijke instructie video,s

Geweldige kwaliteit,exact volgens onze verwachting,top!

Geweldige kwaliteit,exact geleverd wat onze hoop was,die lat lag hoog maar is waargemaakt.toppers!

bestelling correct en vlot thuis geleverd.

prima ervaring

Matig

Jammer genoeg merkte ik na m’n bestelling ontvangen te hebben dat ik voor 1 van m’n dekbedovertrekken €10,00 meer betaald heb dan als ik het bij Fonq had besteld. Ik dacht dat jullie de goedkoopste waren maar dat klopt dus niet.

Alles is goed gegaan van af de bestelling tot aan de aflevering dus ik zeg top ik zal er zo weer een bestelling plaatsen.

Super kwaliteit

Zeer snel geleverd en goede prijs

Makkelijk uitzoeken, nog behoorlijk wat op voorraad en snel geleverd, kom er maar eens in deze rare tijd.

lekker zacht overtrek

Fijne stof,lekker warm. Op de foto is het mooier dan in het echt.

Alles naar mijn zin

Alles naar mijn zin, mooi na het wassen netjes behandelt aan de telefoon.

Prima.

Mooi dekbedovertrek. Fijn dat ik op tijd bericht heb gekregen over de levering. Het klopte allemaal. Super!!

Duidelijke site, goede service, snelle levering

De uitleg op de site is duidelijk,ook de service is goed. En: er wordt snel geleverd.Y

Mooie dekbedhoezen

O.a. 2 verschillende hoezen besteld. De één kwam perfect overeen met de foto qua kleur (wit/blauw). De ander kwam op de foto blauwer over dan in het echt (was grijs). Maar beide hoezen zijn wel mooi. Levertijd iets langer dan vermeld staat ivm drukte bij Postnl. Snelle reactie van de klantenservice.

Snel en goed

Nette levering

Het was goed

Heel goed verpakt

Niet op voorraad hebben valt tegen.

Ik heb maar de helft van de bestelling ontvangen.

Voorlopig voor deze levering zeer slecht

Er is mij een kapot product gestuurd, dat ik nu maar moet gaan terug sturen, nieuw kopen en dan gaan ze pas geld terug storten. Helaas ligt de bal bij internet aankopen niet bij de klant, maar bij de verkoper. Er is door mij een voorstel gedaan tot afhandeling, met zelfs een mogelijkheid tot koopontbinding aan toe, eea volgens de juiste juridische weg. Ben in afwachting, maar zeker niet uit op koopontbinding en reken op hun goede service en gezond verstand. Daarom loop ik als klant niet weg, want denk dat het een incident is, maar wil daar niet voor opdraaien.

Mooie dekbedovertrekken en een snelle levering

Mooie dekbedovertrekken en een snelle levering

Te lange leveringsduur

Jullie schrijven ....besteld voor 22 uur, volgende dag in huis. Maar het artikel is niet op voorraad, dus de levertermijn duurt voor mij te lang. Zet er dan bij dat het een X tijd duurt. Dan heb ik de kans om een ander artikel te bestellen of uit te wijken naar een ander bedrijf.

Zeer tevreden.

Zeer tevreden over de inhoud van de website en de snelle afhandeling van de bestelling, ondanks de sneeuw- en coronaperikelen.

makkelijk te bestellen, snelle levering

makkelijk te bestellen, snelle levering + geweldige deken

Bestelling is in 2x geleverd

Als je een bestelling plaats mag je aannemen dat deze ook geleverd wordt. Door waarschijnlijk erge drukte wordt de bestelling in 2 delen geleverd. Moeten nu erg lang wachten op het 2e deel. Erg vreemd dat dit niet op de website kenbaar gemaakt kon worden. Nu moeten wij maar afwachten of alles in orde komt, want het is wel allemaal op tijd betaald.

Super, snel besteld en snel geleverd

Matig

Optijd geleverd, maar een een veel te krap hoeslaken. Wel de juiste maat.

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV