Bestelling is tot op heden nog steeds niet geleverd. Weet niet wat ik hier van moet denken.

Mijn bestelling is tot op heden niet bezorgd en is wel betaald.

nooit aangekomen

mijn bestelde dekbed is nooit aangekomen helaas

Snelle levering en een heerlijke stof. Prachtig motief en kleuren

Mooi assortiment

Zeer ruime keus, duidelijk bestel programma en supersnelle levering.

Super service ltijd, en zeer betaalbare kwaliteit

Ik vindt Smulderstexstiel altijd topkwaliteit in een woord! :-)

Makkelijk zoeken, bestellen en betalen; na paar dagen gratis bezorgd

Duidelijke websitebezoek en goede levering, gewoon top

Fijn ervaring met dit bedrijf

Ik ben tevreden

Ik had verwacht dat de achterkant van de hoes dezelfde stof soort zou zijn als de voorkant

Snelle levering en prima kwaliteit

Na het bestellen was mijn overtrek snel binnen. Ligt netjes op bed. En ook na het wassen, ziet hij er nog prima uit

Ik ben tevreden over het bestelde product, en de bezorging daarvan.

Overzichtelijke site en mooie aanbieding plus snel geleverd en nog het allerbelangrijkste: goede kwaliteit!

Goede aankoop

Het dekbed overtrek en de sloop voldoet aan de verwachting. De kleur is iets donkerder dan bij mij op de banner. Dus niet wit maar donkergelig. De bloemen zijn groffer en groter dan op de illustratie. Alsof de illustratie is gefotoshopt:) Desalnietemin mooi en goed!

Ruime keuze maar onjuiste beschrijvingen

Ruime keuze aan dekbedhoezen, maar helaas klopt de maat in de omschrijving voor de breedte van de dekbedhoes niet...jammer

Goede webshop met een groot aanbod.

Veel keus, snelle levering, goede service. Goede kwaliteit producten.

Dekbedovertrek online kopen is miskoop

Ik weet dat een foto niet altijd strookt met de werkelijkheid, maar de kleur en dessin van het overtrek lijkt totaal niet op de foto zoals op de site getoond. Met name de kleur: deze is veel blauwer en minder groen dan het leek. Gewoon wachten totdat winkels weer open gaan voor het juiste principe: "what you see is what you get".

Prima! Snel in huis. En producten zien er goed uit!

Artikelen die besteld zijn, waren de volgende dag in huis. Zijn zeer tevreden over met de dekbed overtrekken.

jammer

2 Dekbed hoezen besteld kreeg bericht 1 niet op voorraad nadat ik deze al betaald had!!!!!!!!! Daarna per mail nog een rekening? Half februari komt de andere pas had ze nodig!!!!!!!! kreeg gasten.

Slechte kwaliteit en afwerking en verkeerd dekbedovertrek.

Eens maar nooit meer.

Voldoet aan verwachting

Mijn bestelling kwam keurig op tijd en de artikelen zijn van superkwaliteit! Ik ben er erg blij mee!

De goederen waren er snel

Na 1x wassen op 40 graden (mag 60) volgens etiket was de overtrek wel wat gekrompen en pas daarom niet meer mooi over de topper.

prima verlopen

Heerlijk warm en comfortabel

Precies naar wens

Ze doen wat ze beloven!

Ze doen wat ze beloven!!

prima levering

Snelle levering, goede kwaliteit dekbedovertrek, heel mooi.

echt tevreden

vlotte levering